Pan_Biały Opublikowano 1 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 obiekt zidentyfikowany mimowolnie wchodzi na minę ukrytą na twarzy wybuch uśmiechu z sygnaturkądla M. reakcja łańcuchowa z rękami na szyi
teresa943 Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozśmieszyłeś mnie od rana...zakręciłeś dość frywolnie tym wybuchem...w końcu nie wiem, czy to "wybuch" miny, czy "uśmiechu", ale to drugie raczej mylne, bo może być wybuch śmiechu, uśmiech raczej jest cichy, delikatny... serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Anna_Para Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Ale ładna miniaturka! Ważne te ręce na szyi, potem! mam nadzieję, że to nie podduszanie, tylko pocałunek? Tak czy owak- dobre! Cieplutko, Para
Magda_Tara Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 jaki uśmiechnięty wiersz :)) i ta mina! też taką kiedyś miałam! :))))))))) ma się, jeśli dla M. :)) podoba się oczywiście
Pan_Biały Opublikowano 3 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozśmieszyłeś mnie od rana...zakręciłeś dość frywolnie tym wybuchem...w końcu nie wiem, czy to "wybuch" miny, czy "uśmiechu", ale to drugie raczej mylne, bo może być wybuch śmiechu, uśmiech raczej jest cichy, delikatny... serdecznie pozdrawiam :-) Krysia Ale Krysiu te słowa to na poważnie miały być a Ty rozśmieszona:) pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 3 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no pewnie że buziak i to taki konkret:) jak dobre to ja już spokojnie spać idę:) dzięki Aniu
Pan_Biały Opublikowano 3 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ach te Magdy! :) dzięki za słowa pozdrowienia
teresa943 Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozśmieszyłeś mnie od rana...zakręciłeś dość frywolnie tym wybuchem...w końcu nie wiem, czy to "wybuch" miny, czy "uśmiechu", ale to drugie raczej mylne, bo może być wybuch śmiechu, uśmiech raczej jest cichy, delikatny... serdecznie pozdrawiam :-) Krysia Ale Krysiu te słowa to na poważnie miały być a Ty rozśmieszona:) pozdrawiam ponoć jestem "łobuziara" ktoś kiedyś rzekł; jeśli mój uśmiech był nie na miejscu...już strzelam poważną minę i sorry...choć to rozbawienie było takie "niwinne" :)))))) pozdrówki na dobry dzień - Krysia
Magda_Tara Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ach te Magdy! :) dzięki za słowa pozdrowienia :(( jest nas jedna :)))
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 O! Sympatyczne, dobrze wyważone. Lubię takie pisanie. Pozdrawiam Krzysiek
Judyt Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 ładna reakcja (: J. płoniaście
Pan_Biały Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za dobre słowo pozdrowienia
Pan_Biały Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję J. pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi