-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Berenika97 · Opublikowano
@Alicja_WysockaTo bardzo dobry wiersz — pełen emocji, prawdziwy, z pazurem i humorem. Nie doceniasz siebie!!! -
Przez UtratabezStraty · Opublikowano
@Alicja_Wysocka , jak najbardziej zamierzam pisać ciąg dalszy. -
Przez wierszyki · Opublikowano
To jest chyba tak, że chce się coś zrobić do końca. Prawdopodobnie ma to coś wspólnego z jakąś paranoją. Z drugiej stony, skoro Szanowne Towarzystwo przyznało Autorowi aż tyle wygranych w postaci tzw. pucharków, powinno być dumne, że Autor się wydaje i zabiegać o jego książki, czyż nie? No to skąd te pucharki aż w takiej w dodatku ilości? Czujesz faktycznie ulgę, Michał, gdy wydajesz książkę? -
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@Alicja_Wysocka Oj, wypisałam się, nawet o jednym tak napisałam: Kupiłam nowe perfumy Pazurki też w innym kolorze, Dlatego mnie nie poznajesz Muszę wyglądać gorzej... Wczoraj przyszli znajomi Zdjęcia z tobą przynieśli, Cholera, chęć wypisałam I nie mam ciebie czym skreślić! Byle piosenka czy książka Ciebie mi przypomina, Psiakrew, zwariować można Wścieknę się, nie wytrzymam! Naprawdę bardzo się staram, A wczoraj i dziś... nie dowierzam Byłam pod twymi drzwiami No byłam, o w mordę jeża! -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@Migrena@Alicja_Wysocka "Poeci na trawie"- hej chodźcie tu z nami z wierszami w kieszeni bez sceny, bez świateł bez braw na życzenie wystarczy nam cisza i zieleń - natchnienie!
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi