P@trick Opublikowano 20 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Wiersz - tylko tyle Ci teraz mogę dać, Chociaż Wiesz, że wolałbym poczuć ust Twoich smak... Położyć się obok Ciebie - tam gdzie Twoja leży poduszka I czułe słówka szeptać Ci do uszka... I tak sobą nawzajem otuleni, Z myślą, że już nic tego nie zmieni... Patrząc Ci wtedy w oczy - zwierciadło Twej duszy Wiem, że dla mnie istnieć więcej nic nie musi... Bo nawet jedno Twoje spojrzenie Mej duszy przynosi ukojenie... I wtedy życie inne ma znaczenie, Że wierzę w przeznaczenie... Wierzę, że wszystkie złe chwile staną się ulotne A następne dni nie będą już samotne... Bo nie Będziemy wtedy już tak daleko od Siebie Jak ta gwiazda na niebie, która zerka na Ciebie.
cammomille Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Pochwał ze wzruszenia nie oszczędziłabym na miejscu odczytującej takie wyznanie spojrzenie powie z czasem wszystko co w tym najpiękniejsze ... usta śpiewem zamilkną. Poruszyło tak, że nie sposób nie skomentować ...
Bernadetta1 Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj nie, niestety:L(pozdr.
P@trick Opublikowano 20 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Liczyłem na bardziej rozwinięty komentarz... ;)
Bernadetta1 Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. juz służe:)...pouszka uszka,spojrzenie znaczenie-rymy gramatyczne niestety.Słowa takie jak spojrzenie, dusza, przeznaczenie raczej nie wnosza nic dobrego do wiersza- unikaj na przyszłosc:).Te kropeczki niczemu nie służa i tak czytelnik ma prawo własnej interpretacji.No i jeszcze jest cos takiego jak średniówka...bardzo wazna bo wyznaczająca rytm wiersza rymowanego.Pozdrawiam:)
Stanisław Kamykowski Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 a ja liczyłem na ciekawszy tekst. rymy rzeczywiście mało zgrabna, interpunkcji się pozbądź albo używaj, gdy trzeba i spróbuj napisać na temat, który nie jest poniewierany na każdym kroku tzn. napisz coś od siebie, a nie tak jak inni i dużo czytaj, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi