Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Rafael Marius 5 457
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Znam to z własnego doświadczenia choć jestem chłopcem.Piwnica ma swoje zalety, a jednak wiem że światu brakuje elementu układanki, którym jestem.
Można czasem na moment głowę wystawić na podmuch świeżego wiatru odnowy, ale nic poza tym.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Jacek_Suchowicz · Opublikowano
@Domysły Monika Co takiego w Was jest, że porządkujecie życie wokół nas i to jest bardzo fajne, ale powoli przekraczacie granicę otaczając nas swoim światem w którym czasami jest ciężko oddychać. I zawsze rodzi się pytanie czy Wy nas kochacie czy może same siebie - nigdy nie umiałem sobie z tym poradzić -
Przez Poezja to życie · Opublikowano
Uciekam gdzieś Kradnąc twoje sny I zamieniam się W coś nieobliczalnego Co zakłóci twoje życie I przerwie ciszę (Ten koszmar się nigdy nie skończy) -
Przez Jacek_Suchowicz · Opublikowano
@Wędrowiec.1984 Chyba dlatego że jest niepoznawalna na naszym etapie życia. Odległości mierzone w latach świetlnych a właściwie pokonywane w jednej chwili przez informację, tunele grawitacyjne, już wiadomo że c nie jest prędkością ostateczną .... itd. Tajemniczość i może nikła nadzieja na spotkanie drugiej ziemi ...... -
Przez Wędrowiec.1984 · Opublikowano
@Jacek_Suchowicz Dziękuję, no i taki jest kosmos. Od małego uwielbiam kosmologię i fizykę relatywistyczną, a później doszła jeszcze fizyka kwantowa. To dwa naprawdę cudowne światy.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne