Michał Wilk Opublikowano 7 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 mam takiego małego żółwia.. nie jest on uosobieniem piękności nie wiem czy jest inteligentny ale to nieważne ważne że ten mały żółwik ma w sobie więcej miłości niż wielu ludzi razem wziętych.. on nie wyśmieje gdy mi coś nie wyjdzie on nie uśmiechnie się szyderczo gdy potrzebuję pomocnej dłoni on nie będzie się cieszył w duchu z moich dołów porażek kompleksów można z nim pogadać wyżalić się przytulić jest kochany
Marcin_Erlin Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Autorze. Normalnie, mimo, że taki nie jestem, pogoniłbym Cię stąd na cztery wiatry, bo wrzuciłeś to do prozy. Na szczęście jednak, gdyż, ponieważ, aż zachłysnąłem się nie tylko tytułem ale i początkiem. Jeśli kiedykolwiek wydasz, cokolwiek w tematyce małego żółwia i jego duszy pisząc poezją, biorę, zamawiam, subskrybuję czy jakoś tak. Mówię serio.
Michał Wilk Opublikowano 8 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 To dopiero mój drugi wiersz na tym forum i bardzo miło przeczytać taki komentarz :)
Rekomendowane odpowiedzi