Mateusz Kielan Opublikowano 5 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Prawdziwa miłość pytają o nią dzieci dorastając nie wiedzą gdzie jej szukać niektórzy wątpią czy istnieje a szczęściarze spotykając nie rozpoznają albo mijają obojętnie chyłkiem spiesząc do kina by przeżywać ostatni melodramat na kolejnym seansie.
Judyt Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 przeczytałam, łączenie pojęcia milości i kina ciekawe, J. płoniaście
teresa943 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 podoba mi się przesłanie o poszukiwaniu miłości w odniesieniiu do kina, gdy być może jest realna na wyciągnięcie dłoni tylko...jak ją rozpoznać? serdecznie pozdrawiam Mateuszu :-) Krysia
marti krűger Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Mateuszu, gdyby gra słów była pełniejsza byłoby super - temat bardzo, in plus. pozdrawiam.
Mateusz Kielan Opublikowano 5 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Sympatyczne Panie -dziękuję za komentarze. Chcę tylko dodać, że dorośli często bywają dziećmi a szczęściarze - bo nie czują bólu i wolą ersatz. Pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 szukajcie a znajdziecie gdzieś napisano. ubogo i oszczędnie w formie, ale trafnie. jeden szczęściarz już znalazł:) pozdrowienia
a._mrozinski Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Dobre. Tylko właśnie - żeby ludzie ją rozpoznawali... Arek
Rekomendowane odpowiedzi