Pablo_Pikaso Opublikowano 1 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 w bezdomnych oknach światło zabite belkami ogień chce związać zerwany z drzazg wskrzesić iskrę zatopić w płomieniach bękarci gniew i zawiść niech skropli bólem spłynie z otwartych nad pożogą łuna
Judyt Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 hmm..osobliwy zdaje się problemowo- obserwacyjny J. płoniaście
teresa943 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 zatopić w płomieniach bękarty gniew i zawiść to jest super! całość wieloznaczna i daje do myślenia; podoba mi się serdecznie pozdrawiam Pawle :-) Krysia
Sfinks13 Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Filozoficzny ten wiersz podoba się , sam tytuł już jest bardzo ciekawy. szacun 13
Pablo_Pikaso Opublikowano 2 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt dobrze wnikasz i przenikasz tak lubię jak zawsze szacuneczek
Pablo_Pikaso Opublikowano 2 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam Krysiu i dziękuję za odczytanie wieloznaczności również serdeczności dla Ciebie Paweł
Pablo_Pikaso Opublikowano 2 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Sfinksie Twoje wizyty zawsze cieszą szacun
kasiaballou Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. j.w. pogmerałam nieco - troszku nazbyt manifestacyjny ton, ale nie wnikam, może spacjal taki - w sumie ciekawy tytuł, a wśrodku czuć ten ogień. pozdrawiam kasia
Pablo_Pikaso Opublikowano 3 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. j.w. pogmerałam nieco - troszku nazbyt manifestacyjny ton, ale nie wnikam, może spacjal taki - w sumie ciekawy tytuł, a wśrodku czuć ten ogień. pozdrawiam kasia tak mi gmeraj Kasiu:) witam wnikliwą czytelniczkę specjal- taki puszkowy prosto z lodówki uwagi biorę i dziękuję z szacuneczkiem Paweł
Rekomendowane odpowiedzi