wanesa_ciska Opublikowano 1 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Kim jesteś każesz wybierać między tym co mam a twoją obietnicą samotność nie pomaga idę brzegiem zamysleń slyszę szept nurtujących pytań lecz nie czuję ukojenia myśli wzburzonych tylko ten głos gdzieś w środku zwiastun pożądania
Sfinks13 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 tylko ten głos gdzieś w środku zwiastun pożądania Bardzo ciekawe zakończenie całość też trafia w moje zmysły pozytywnie serdecznie i ciepło 13
Anna_Para Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 I jeszcze dodaj ogonek do "twoją". Samotność nie pomaga nic a nic! Masz rację, a wiersz jest dobry:) Pozdrawiam! Anna
wanesa_ciska Opublikowano 1 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sfinksie ,bo ma trafiać.....ja również cieplutko
Fly Elika Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Tak na moje odczytanie to ten głos wewnętrzny... to to mam nadzieję, że chodziło o bardzo mocne puentowanie... Głos pożądania... w nim zawiera się wszystko co dotyczy głębokiego uczucia ...w pełnej krasie, a nie tylko pożądania, jako samej myśli i odczuć cielesnych , choć ma duże znaczenie Poczułam wanesso ten wiersz, tak może, jak ty bardzo blisko... pozdrawiam
wanesa_ciska Opublikowano 1 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. /ogonek /tak masz rację ,samotność nie pomaga i potrafi ból sprawić ,ja również milego
wanesa_ciska Opublikowano 1 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokladnie i samotnośc i tęsknotę ,pożądanie w końcu ,pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 każdego z nas dopada szczególnie w samotności "ten nurtujący głos" i rodzą się pytania...jakże często bez odpowiedzi... "samotność nie pomaga" dociec... bardzo ładny wiersz serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
wanesa_ciska Opublikowano 1 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Dzięki ,tak masz rację samotność nie pomaga , bywa wręcz złym doradcą ....serdeczności
Rekomendowane odpowiedzi