Jan Neck Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 choć jeszcze nie jesień poranki coraz zimniejsze i słońce przepływa powoli przystań zielonożółta jak malowana gwarą pejzaży uwieńczona w porywie ciszy postój pomiędzy bliżej i dalej
Jan Neck Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Dziękuję za miłe słowa już w warsztacie (choć przypominam, że nie jest on od tego). Również dziękuję Kasiballou za wskazanie niepotrzebnych słów. Pozdrawiam i do poczytania.
Oxyvia Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pointa doskonała - nic ująć, nic dodać. Bardzo mi się podoba. Wiersz na podobny temat jak mój poniżej, prawda? Pozdrawiam ciepłojesiennie. :-)
Jola Kawalek Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Bardzo impresjonistyczne, nie tylko ze względu na tytuł. Zwiewne i prawdziwe.
Fly Elika Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 przyzwyczaiłam się do tytułu, podoba mi się ten wiersz :)) końcówka dwuwers ... na mój przycupek brakuje średnika, ale to tylko moja malusia dygresyjność :);) pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 zgrabne "toto" i tak prawdziwie dotyka życia podoba się serdecznie pozdrawiam Janie :-) Krysia
kasiaballou Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 hmmm... wiersz cacy, przypisy nie_cacy -u orgowiczów tak być powinno - normą i z biegu - nie zawstydzaj :P pozdrawiam kasia :)
Nata_Kruk Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Mój Boże, ja się wyłamię, jak chcecie to bijcie (będę uciekać - szybko biegam)... to przepływające słońce... jakoś mi nie tak, jak trzeba... ba, gorzej, ono mi w ogóle... Jeśli mogę pozwolić sobie na malutkie zamieszanie...? Ja bym to tak czytała... :) choć jeszcze nie jesień poranki coraz zimniejsze przystań zielonożółta malowana gwarą pejzaży uwieńczona w porywie ciszy postój pomiędzy bliżej i dalej Janie, ślę słoneczne (jeszcze) pozdrowienie... :)
Luthien_Alcarin Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 wkońcu coś co z czystym sercem mozna nazwac wierszem , uff :) Pozdrawiam Agata
Judyt Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 jak mówiłam już mnie się ten obraz spodobał,choć niebezpieczny ciut, dobry, J. (:płoniaście
Pan_Biały Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 klimat dobrze wyczuwalny dzięki mojemu psu, który dyskretnie namawia mnie na poranne spacerowanie. Miło się zrobiło "choć jeszcze nie jesień" przecież pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi