Bernadetta1 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 mów do mnie jeszcze zadumaniem ciszy bezgłosem do mnie mów rozszeptaj w ciągłym przekonaniu że Ci uwierzę zaufam znów rozśpiewaj głosem martwe struny co im muzyka nie chce grać podszeptem uderz dźwiękoczułym w najdalszy punkt najtwardszy głaz rozsmakuj me wyczekiwanie obiecaj dużo mało daj zanim się rozkołyszesz majem rozpieść i rozmarz w kłamstwa graj
Bernadetta1 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz, czemu nie umiem nic zaproponować? bo słyszałam, jak czytasz, właśnie rymowane wiersze najlepiej, tembr głosu uwodzi, no i tyle z warsztatu, a chęci miałam, naprawdę ;) ooo...nie wiedziałam ze mnie słyszałas:) aaaa juz wiem o kogo chodzi:):)pozdrówki zatem serdeczne Izo:):):)nota średniówke trzeba zmienic...nie zauwazyłam..dobranoc:)
Anna_Para Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Diabli tam jedno miejsce średniówki! Nie musi być co do grosza!Wiersz jest piękny w wyrazie uczuć i pragnień! Jedno miejsce nieregularności nie stanowi błędu! Jedynie"zaufam" wystaje z rytmu! Proponuję "ufam". Poza tym- perfekt! Pozdrawiam. Para.
Bernadetta1 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Aniu:)pozdrawiam:)
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Czytając po raz pierwszy wiersz wydawał się bez pointy ale pointa to dwa ostatnie słowa. Fajnie. Troszkę nuży jednostajność ja bym starał się skrócić o zwrotkę. Było by treściwiej i równomierniej. Miłego...
Pomarańcza Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Ten wiersz zdecydowanie coś w sobie ma. Nie miałabym serca zarzucać mu cokolwiek, kiedy w tak doskonały sposób wywołał delikatny uśmiech na mej twarzy w niedługim czasie po przebudzeniu. Podobają mi się użyte wyrażenia; stwarzają one ładny nastrój. I ta ostania strofa - w imię miłości łatwiej jest się rozczarować, a nawet przyjąć kłamstwa. Podoba mi się. Pozdrawiam :)
kasiaballou Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 tym razem tak sobie - nazbyt ckliwie, jak dla mnie, ale warsztacisz ładnie. pozdrówki :) kasia.
Bernadetta1 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Mirku...ten wiersz raczej jest krótki, wiec trudno go jeszcze skracac...ale dzieki za przemyslenia:)pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Pomaranczko:)...pozdrawiam:)
Bernadetta1 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Kasiu za wizyte:)pozdrowki:)
Rekomendowane odpowiedzi