Jan Neck Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 choć jeszcze nie jesień poranki są coraz zimniejsze i słońce przepływa powoli przystań zielonożółta jak malowana gwarą pejzaży uwieńczona w porywie minuty ciszy postój pomiędzy bliżej i dalej
teresa943 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Cudo ten portret, Janie! Bardzo misie, bardzo :):) Serdeczności :-) Krysia
Judyt Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 też fajno do czytania, ah te bliżej i dalej\wciąż żywe takie rozwiązanie pomiędzy..(: J. płoniaście
ula Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 zgrabna, impresjonistyczna miniatura, warta chwili postoju.. pozdrawiam :)
Fly Elika Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. misie też podoba pejzaż i powiedziałabym cudo :-), gdyby w tytule nie to określenie... pozdrawiam jeszcze letnio
Jan Neck Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. misie też podoba pejzaż i powiedziałabym cudo :-), gdyby w tytule nie to określenie... pozdrawiam jeszcze letnio Dziękuję za kilka miłych słów. Co do tytułu, zastanawiałem się dłużej i sam umieszczałem w warsztacie wiersz z lekką niepewnością. Obawiam się, że nad tytułem wiersza rozmyślałem dłużej, niż nad samym wierszem. Dalej mi się lekko gryzie, ale nic dobrego mi nie przychodzi do głowy. Resztki weny się na wiersz wyczerpały i na tytuł nie starczyło. I, jeśli coś nie pasuje, to krzyczeć! ;) Pozdrawiam.
Fly Elika Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 tak po mojemu :)= to byłoby 'przystań albo 'ku bliżej' cieplutko
Jan Neck Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie chciałem niczego powtarzać, co znajduje się w tekście. Tym bardziej, że to miniatura.
kasiaballou Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to boldem bym outowała - ładnie jest, ładnie wyszło - z tytułem włącznie :) pozdrawiam kasia.
Rekomendowane odpowiedzi