Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mr. Żubrze: ja tu jestem od niedawna, to i na forum bez limitu są jakieś LIMITY?? po prostu chciałem zobaczyć jakie będą komentarze do mojej twórczości, tyle! bo jak się tutaj zalogowałem, to byłem zdziwiony, że tylko jeden wiersz na tydzień można dodać i po tygodniu od zalogowania, można dodać pierwszy wiersz, jak to się ma do promowania młodych talentów? jak ktoś jest płodnym artystycznie pisarzem, jak ja, to ma tak po jednym dodawać, na tydzień to by chyba, mu życia nie starczyło na dodanie wszystkich! ja akurat dodałem to w krótszym odstępie czasu, korzystając z wolnego czasu, inni zapewne też mają podobną ilość wierszy tylko w szerszym odstępie czasu dodali!mam nadzieję, że to śmiecenie to nie o moich wierszach, a czytałeś je chociaż?? nie widziałem Twoich komentarzy! Pozdrawiam:)

Opublikowano

No właśnie Żubrze, także o co chodzi? że niby mi go brak.......... hmmmm, jak ktoś 300km/h pędzi przez miasto na motorze to jest brak zdrowego rozsądku, a jak ktoś dodaje kilkanaście wierszy na forum BEZ LIMITU to chyba jest w porządku, także w ogóle nie rozumiem Twojej wypowiedzi i o co Ci chodzi w tym momencie? pozdrawiam:)

Opublikowano

Stary, zwróć uwagę, ile komentarzy pod tymi wierszami. W ciemno strzelam, że w tej chwili dwa do czterech mają po jednym komencie. Ciekawe ile zostało przeczytanych. Pamiętaj, że im więcej tam wrzucasz, tym mniejsza prawdopodobieństwo, że ktoś to skomentuje lub nawet w ogóle rzuci okiem. Pozdro.