Verdana Vikernes Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Białe skarpetki na nogach mam och jak ja kocham ten stan nie pasują mi do niczego ale cóż z tego? Czarny garnitur, białe skarpetki ulicą pędzą dwie białe karetki (na sygnale) nie widzę ich wcale..? Leżę patrzę zamykam się w sobie karaluch łazi po moim grobie Stoję na moście, zerkam w dół i skaczę za chwilę białe aniołki na niebie zobaczę Będą pasowały do moich skarpetek nie wezmę już więcej psychotropowych tabletek
Verdana Vikernes Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 He he wiem wiem :D Poużywajcie sobie ;)
Verdana Vikernes Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no napiszcie coś ;) cokolwiek :D Chciałam nadmienić że ten "powalający poemat" ;) napisałam razem z moją szajbniętą przyjaciółką Queen Of Death - pozdrawiam ;D
Johana von Maahn Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Świetne! Udało się Wam... Chichichi........ ... . .
Verdana Vikernes Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki ;) starałyśmy się, żeby było tak głupie jak się tylko da ;)
Gabriel Tear Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))))))))))))Fajna musiała być ta głupawka i ciężka;)
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To Piaskownica, więc nie da się "poużywać", bo rozumie pani... odpowiednie ustawy i KK :)
Rekomendowane odpowiedzi