Jan Neck Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 nawet pani nie przejrzała że koty marcują w lipcu zgubiły kwintesencję zrywania kartki w porywie między kolejnymi daily news pewnie knują plan podbicia świata pierwszego niebieskiego Rosjanina na orbicie i inne takie buty pani nic nie mówi herbatkę sobie pije z czajniczka Russella ucieka para no i
kasiaballou Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Super, no super jest! - taki rodzynek na dobranoc - dziękuję za sposobność :) kasia.
Jan Neck Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ho, ho, no nie spodziewałem się :D Widocznie dłuższe przerwy dobrze mi robią... Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 "napiłam się" tej obłąkanej herbatki i ... już wierzę, że "koty marcują w lipcu", psze pana, a to je dobre :))))) serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Judyt Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 sympatycznie zwłaszcza że ta pani nic nie mówi, J. płoniaście (:
Rekomendowane odpowiedzi