Bernadetta1 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 kiedyś była tylko jedna nieważne czy prosta czy kręta mogłaś ogarnąć ją tym młodzieńczym spojrzeniem a środek tkwił zawsze w tym samym miejscu gdzieś między kościołem a najstarszym domem we wsi zakiełkowało pierwsze kocham nawet deszcz wydawał się mniej mokry niż zwykle tutaj nawet stare drzewo nie pachnie korą a skoszona trawa przekornie układa źdźbła na krzyż noc ma zbyt wątłe ramiona zamglone oczy jak woal
Judyt Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 dobry i tyle..bez sensu że tu przyszłam, jak to jest gotowe zdaje się i wyprofilowane subtelnością, idę sobie , J. płoniaście
ula Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 zgodzę się z Judyt, wiersz jest harmonijny i subtelnie podany, chociaż na tle całości trochę przeciętnie prezentuje się wers dotyczący mniej mokrego deszczu pozdrawiam serdecznie :)
Marlett Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Przycięła bym nieco. Brak konsekwencji w rymach. Pozdrawiam.
Bernadetta1 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt:) nie chodz:) milo ze wpadasz i dzieki:)
Bernadetta1 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki za wizytę:)pozdrawiam:) nad tym wersem się zastanowie:)
Bernadetta1 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest biały wiersz:)pozdrawiam:)
Fly Elika Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 ładny w formie i starannie dobrany w słowach, ... w trzeciej i czwartej strofie też ładnie i z ambitną metaforą i zasmucającym poetyckim przekazem ... tak odebrałam pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuję za wizytę:)pozdrawiam:)
Franka Zet Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podkreśliłam to, co według mnie do zmiany. W zasadzie nie podoba mi się też kiedyś-gdzieś, ale może kiedyś-gdzieś-tutaj ma jednak sens, no nie wiem. Zakończenie do zmiany, a juz z woalem na pewno nie. ale ładne. Pozdrawiam :)
Bernadetta1 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 dzieki Fran:) popracuje jeszcze nad nim:)pozdrawiam:)
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Bardzo miły nastrój wiersza. Emocja. A o czym każdy wie dla siebie. Tak mi się zdaje. Miłego...
Bernadetta1 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Mirosławie:)wiers o starosci- tak całkiem po prostu:):)pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi