wanesa_ciska Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Powiedziałeś pozwól się dotykać nie bój się niczego jestem cały czas rozglądam się wokół tylko księżyc
teresa943 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A może tak? Powiedziałeś pozwól się dotknąć nie bój się niczego jestem cały czas rozglądam się wokół tylko księżyc cieplutko i wieczornie pozdrawiam waneso :-) Krysia
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Niektóre Panie boją się księżyca. A może własnych emocji i jego wpływu. To aż księżyc. Może facet to fantom. Miłego...
wanesa_ciska Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A może tak? Powiedziałeś pozwól się dotknąć nie bój się niczego jestem cały czas rozglądam się wokół tylko księżyc cieplutko i wieczornie pozdrawiam waneso :-) Krysia Miły wpis ale ja zostaje przy dotykaniu a nie dotknięciu , jeśli pozwolisz ,pozdrawiam
wanesa_ciska Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niektóre panie boją sie księżyca ,inne nie, a niektórzy panowie obiecują, obiecują.......Miłego również
Jolanta_S. Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niektóre panie boją sie księżyca ,inne nie, a niektórzy panowie obiecują, obiecują.......Miłego również Waneso zgadzam się z Twoją teorią... Pozdrawiam
wanesa_ciska Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 tylko mogę jeszcze raz potwierdzić Jolanto dzięki za wpis
Joanna eM Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 ... nocą gwiazdy się złocą :) wyciełabym 'się' z drugiego wersu i ok Serdecznie ;)
Rekomendowane odpowiedzi