Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Migrena Dodam jeszcze, że wideo pierwsza klasa :)))))) Pozdrawiam. 

@Alicja_Wysocka :) Cieszę się z uśmiechu i rozczulania:) Dzięki          @Konrad Koper ;) raczej realistyczna         @bazyl_prost no ale to przecież nie o tym          @Nata_Kruk :) też puszczam perskie oczko ;) Dziękuję Natko       @Rafael Marius :) dziękuję       
    • @violetta Tak sądzisz ? Myślałam, że sobie zamoczymy włosy w morzu i zrobią się takie fale ? Zawsze tak było…;) ale może tylko się przeziębimy …no cóż ! :) 

@Nata_Kruk Rzeczywiście chodzi o Polskę (ta 11-stka notabene to liczba mistrzowska). Myślałam o 'Jedynej ' ale to jednak byłoby zbyt wprost. Natomiast tę wyliczankę skrócę - dzięki :)       @Berenika97 :) super, że można to też tak odczytać :) Bardzo mi się podoba taka diagnoza mojego niby wierszyka :) Dziękuję        @Leszczym :)  
    • @Wiesław J.K.   absolutnie Wiesławie :)   zero sarkazmu.   intelektualnie przemyślane słowa.   które mnie cieszą !!!   dziękuję i pozdrawiam :)        
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...