Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Nie kończ. Wiem ile kosztował depilator.
Nie kończ, nawet nie chcę myśleć do czego....ten depilator....

To nie myśl sobie. Depilator jest zbyt masochistycznym urządzeniem, by używać go w innym celu, niż depilacja nóg ;)

Marcinie, śmiem zauważyć, że również masz Metallicę w sygnaturce. O proszę.
Opublikowano

Nie kończ, nawet nie chcę myśleć do czego....ten depilator....

To nie myśl sobie. Depilator jest zbyt masochistycznym urządzeniem, by używać go w innym celu, niż depilacja nóg ;)

Marcinie, śmiem zauważyć, że również masz Metallicę w sygnaturce. O proszę.
Mam, włosy długie, takie po..... też mam, a przy tym utworze kręcę młyna, zawsze, normalnie, jak tylko się zaczyna, nawet kiedy kieruję, to zjeżdżam na parking i........ miałem już z tego powodu spore nieprzyjemności i wiele guzów na głowie, a raz to mi się o mało co poduszka powietrzna nie otworzyła, ale co tam, dla nich jestem gotowy ponieść wszelkie ......cokolwiek.
Opublikowano

I zrozum faceta. Pojęcie "długie włosy" jest aż tak względne? Ja myślałam, ze długie się zapuszcza rok, dwa, ale lata, nie miesiące ;)

Ojoj, ja ostatnio u fryzjera byłam chyba we wrześniu. I pójdę chyba dopiero w październiku, przed weselem kuzynki. Coś jest nie tak. Do fryzjera chodzę rzadziej niż mężczyźni. Ojoj.
Opublikowano

I zrozum faceta. Pojęcie "długie włosy" jest aż tak względne? Ja myślałam, ze długie się zapuszcza rok, dwa, ale lata, nie miesiące ;)

Ojoj, ja ostatnio u fryzjera byłam chyba we wrześniu. I pójdę chyba dopiero w październiku, przed weselem kuzynki. Coś jest nie tak. Do fryzjera chodzę rzadziej niż mężczyźni. Ojoj.
Cóż mi pozostało? Jedynie , ło Jezu i sygnaturka pod moim nickiem, proszę sobie obejrzeć. Powiem jedynie, że Zuziu za szybka jesteś dla mnie, za inteligentna i .....wygrałaś, ło, Jezu!
Opublikowano

Wygrałam, wygrałam! ;))
Ale, Marcinie, nie przeceniaj moich możliwości. Żeby mówić o inteligencji, trzeba być zarażonym chorobą o nazwie Myślenie. Ja jeszcze wirusa nie złapałam. A z kondycją też u mnie ciężko ;)

Co do sygnaturki - poślizgnęła się dziewczyna, co będziecie na nią krzyczeć ;)