Bernadetta1 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 chyba wcisnęłam rozmodlenie gdzieś w stary kurz tam za obrazem między wargami w ciszy drzemie o namiętności skrycie marzy w przydługim rzęs błyszczących cieniu po rozedrganie falujące skryło się myśli nawrócenie na ścieżki od słodyczy drżące pewnie zgaszone w snu półmroku w latarni woal zawinięte pozorna cisza nagły spokój ot nawrócone co nietknięte
Joanna eM Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 'o namiętności skrycie marzy' - rozmarzyłam się 'na ścieżki od słodyczy drżące' - zadrżałam Pozytywnie mi się podoba ;) Pozdrawiam serdecznie
Bernadetta1 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Joanno...dobranoc:)
Fly Elika Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 W tym wierszu nie wiem dlaczego, wyczuwam skądś bliski mi klimat i te zagadkowe myśli fluidy, tak odbieram twój wiersz Bernadetto :) (?)Miło...
Bernadetta1 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki za miłe słowa...zagladaj zatem czesciej:)pozdrawiam:)
teresa943 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Beatko! To klimat moich ostatnich tygodni...czuję peelkę tak jakby czytała w moim sercu...piękny wiersz i taki Twój...jak dobrze, że znowu jesteś :) bardzo misie, a nawet jeszcze bardziej niż to umiem wyrazić :):) Serdeczne pozdrówki :-) Krysia
Bernadetta1 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Krysiu:) klimat taki miotający sie , zamotany jak ja dzisiaj :)fajnie jestes u mnie:) cmook:) Beata
Pablo_Pikaso Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Bernardetto w tym "zawieszeniu" - wielki Twój powrót wyczytałem maleńka uwaga: "w czarownym rzęs błyszczącym cieniu"- czegoś tu jakby za dużo ale sama zdecydujesz szacuneczek
Bernadetta1 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Pablo:):)no miało byc słodko w zamierzeniu...ale może podumam cos jeszcze:)pozdr.
Pablo_Pikaso Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Pablo:):)no miało byc słodko w zamierzeniu...ale może podumam cos jeszcze:)pozdr. ależ jest słodko jeśli namieszałem:( z należytym
Bernadetta1 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Pablo:):)no miało byc słodko w zamierzeniu...ale może podumam cos jeszcze:)pozdr. ależ jest słodko jeśli namieszałem:( z należytym ech Pablo moj wierny podpowiadaczu:) nie smutaj...dobrze poradziłeś:)
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 W nawróceniu jest coś dziewiczego. Wykazałaś. Miłego...
Bernadetta1 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki za miłą wizyte:)pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi