Pablo_Pikaso Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 dziecinny rozhuśtany kołyską w jadalnym świece kolacja dla dwojga jeszcze tylko płomień wyregulować na: "ciepło domowego..." na stole plamy... ogniska
Judyt Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 tęskni się za takim bardzo J. (:
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Oszczędnie ale ciekawie.Mnie podoba się w całośći. Pozdrawiam Krzysiek
Bernadetta1 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 ech Pablo...no, kto by nie tęsknił za takowym:)pozdrawiam
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Mało słów a dużo treści - lubię. Miłego...
teresa943 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 płomień wyregulować na: "ciepło domowego..." na stole plamy... ogniska Pawle, dla mnie to sedno szczęśliwego domu, choć pointa może być interpretowana także w drugą stronę..."plamy" sugerują dwuznaczność zarówno przesłanie jak i forma (krótka a bogata) na TAK! cieplutko pozdrawiam :-) Krysia
Pablo_Pikaso Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu jeśli dostrzegłaś dwuznaczność to znaczy że udało mi się tak jak zamierzałem bo jak trafnie zauważyłaś pointa ale tytuł też w zapisie dwuznaczny chciałem w tej krótkiej formie pokazać jak powinno i jak nie może być ale odebrany w jedną stronę też może być bo temat jak zawsze mi bliski i dlatego do niego wracam w swoich wierszołach dziękuję za wnikliwy koment i za TAK pozdrawiam Paweł
Pablo_Pikaso Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Judyt za takim... tęsknią liczni wierzaj mi a ja już za Tobą...:) szacuneczek
Pablo_Pikaso Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysztofie podoba się... Ciebie gościć Paweł
Pablo_Pikaso Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słuszna uwaga Bernadetto cieszy że jesteś "na powrocie" szacuneczek
Pablo_Pikaso Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mirosławie cieszy że dużo treści można z tego wyczytać pozdrawiam
Judyt Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Judyt za takim... tęsknią liczni wierzaj mi a ja już za Tobą...:) szacuneczek witaj Pablo o jak fajnie, nie jestem sama dopiero wzróciłam, J. (: szacuneczek wzajemnie i do celu
Pablo_Pikaso Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Judyt za takim... tęsknią liczni wierzaj mi a ja już za Tobą...:) szacuneczek witaj Pablo o jak fajnie, nie jestem sama dopiero wzróciłam, J. (: szacuneczek wzajemnie i do celu no to do celu z wielkim wzajemnym
Judyt Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Pablo o jak fajnie, nie jestem sama dopiero wzróciłam, J. (: szacuneczek wzajemnie i do celu no to do celu z wielkim wzajemnym dziękuję pięknie miły człowieczku z łacińskim rozumieniem (:
Pablo_Pikaso Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to do celu z wielkim wzajemnym dziękuję pięknie miły człowieczku z łacińskim rozumieniem (: kłaniam
Judyt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję pięknie miły człowieczku z łacińskim rozumieniem (: kłaniam i ja
Rekomendowane odpowiedzi