ula Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 chrupki zimowy dzień krążek lodu na niebie skrzy miodem ciągle w cieniu zalegamy jak skażony śnieg popiołem brudem sadzą wkrótce jednak ciepła odwilż powinna zlizać miasto pomiędzy nami nie zostanie więcej nic nawet ostatnie westchnienie obłok naszej pary jak pusty dymek z komiksu
olek bolo Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. początek wydaje się bardzo infantylny chyba przez "chrupki, krążek" ale może o to chodzi autorce bo z pointą jest to samo podoba się bez pierwszej i ostatniej pozdr.
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Mi się podoba wszystko, błyskotliwe ciekawe. Zawsze czytam Uli i zawsze coś do wyczytania. Miłego...
ula Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. początek wydaje się bardzo infantylny chyba przez "chrupki, krążek" ale może o to chodzi autorce bo z pointą jest to samo podoba się bez pierwszej i ostatniej pozdr. żeby było infantylnie, nie trzeba się starać.. ale żeby jednocześnie przemyślanie, to już inna rzecz, tak sądzę dziękuję Ci za odwiedziny i komentarz :)
ula Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hm, no nie przesadzajmy;) bardzo mi miło, dziękuję..
Rekomendowane odpowiedzi