wanesa_ciska Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Dotykasz głaszczesz składasz pocałunki nie drżę serce milczy twoje oczy błyszczą po policzku spływa łza
cammomille Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 nie drżysz...mimo to czuć drżenie w tym wierszu i ten błąd w sercu czy nie zauważyłaś ? spontanicznie i ciepło pozdrawiam
wanesa_ciska Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 i znów łza w oku.... czytając słowa twoje , jakaś płaczliwa jestem dziś dzięki słonecznego dnia życzę
cammomille Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 nie płacz...mogę cię pocieszyć...jak siebie chyba, że łzy ci pomogą to popłacz jeszcze troskę ... i już dobrze :) pozdrawiam słonkiem
Marcin Katulski Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Obrazek jest, ujęcie, ale brakuje puenty.
Fly Elika Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 ah łza . i nawt nie wiadomo czy żal ... może mały obrazek i łzawy cóż ... skoro autor jej nie napisał, to widocznie miało nie być puenty pozdrawiam
wanesa_ciska Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czy wszystko ma być takie dopowiedziane pozdrawiam
wanesa_ciska Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zal , gdy nie ma , czegoś już brak wtdy na łzy już tylko czas
Fly Elika Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 to cóż zrobić... skąd to znam płakać z tobą za brakiem będę... szkoda, że nie wiem za czym, ale mi też żal ... rozumiem ...czyjś żal
Marcin Katulski Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czy wszystko ma być takie dopowiedziane pozdrawiam Lubię konkrety, dlatego się czepiam. :)
Judyt Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 to ty to ja dotykasz głaszczesz składasz pocałunki nie drżę s erce milczy twoje oczy błyszczą po policzku spływa łza ------------------------------ pozwoliłam sobie depnąć pod, w to milczenie, może smutek i w tą minaturkę zarazem przejmujące z pewnością wanesso, pięknie J.(:płoniaście
wanesa_ciska Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 tak Judyto wszystko razem wzięte ze tak powiem dzęki za depnięcie i pozdrowionka miłe
wanesa_ciska Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czy wszystko ma być takie dopowiedziane pozdrawiam Lubię konkrety, dlatego się czepiam. :) uczucia i konkrety nie zawsze razem w parze ......pozdrawiam
Marcin Katulski Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Tak samo jak słowa i poezja, bo przecież o niej tutaj gadamy. Pozdrawiam.
wanesa_ciska Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 ale bardziej słowo jest poezją niz konkret uczuciem raczej. miłe słowo ślę
Marcin Katulski Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uczucie albo jest konkretne, albo ziewnięciem. Pozdrawiam.
wanesa_ciska Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 to się chyba nie wyspałam czy co ....?i tak cie pozdrawiam
Marcin Katulski Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wanesko cisko, chyba tak to się odmienia. ;p Chodzi mi, że dobrze zobrazowałaś chwilę, o której piszesz. Skromnie, ale jest tam tyle, że wystarczy. Nie trzeba więcej. Brakuje mi tylko zakończenia. Dlaczego to napisałaś, jaki ma przekaz ten wiersz, bo chyba o to tutaj chodzi. Popracuj nad puentą i będzie dobrze.
wanesa_ciska Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Ależ mnie meczysz jak się cos kończy to o puentach nie myślisz ,ale pomyślę tylko juz nie dziś pozdrowionka
Jędrzej Jedliński Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 nie drżę,serce milczy,po policzku splywa łza....wszystko czarno na bialym,wiec o jakiej puencie tu mowa...?Łatwo sobie dopowiedzieć..tylko trzeba zapytać dlaczego nie drży,dlaCZEgo serce milczy i dlaczego po policzku plynie łza...? jest tyle odpowiedzi...! pozdrawiam ciskę..................... ... ... ... ...J.
Rekomendowane odpowiedzi