Ania_Ostrowska Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Xin, kulturysta z Makao, chętnie obnażał swe ciało. Muskuły sprężał lecz choć zwyciężał, babie wciąż było za mało.
aluna Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu świetny ha ...ha..! Pozdrawiam nadmorsko! Ania PS. Może nie ten mięsień?!Łoj!
Ania_Ostrowska Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Szczerze mówiąc, nie pomyślałam o takiej interpretacji :) Zazdroszczę Ci tego "nadmorsko" - ja całe lato spędzam w mieście - Ania
aluna Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 To koniecznie trzeba coś tym zrobić?! Serdecznie! Anka
gżegżółka Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kulturysta ze Sromutki Ćwiczył rwanko i podrzutki Nawet we śnie Prężył mięśnie Lecz wciąż jeden miał tyciutki!
gżegżółka Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Matylda - panna z Bujaka Poznała Józka-mięśniaka Choć mięśnie napinał To marny był finał Nie napiął swego pędraka
Ania_Ostrowska Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Stach, kulturysta z Mrągowa, Co noc się napina od nowa. Siły roztrwania, kawał drania - zgrzyta zębami teściowa.
gżegżółka Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zięć-kulturysta teściowej z Krzewa Sterydów do zup już nie dolewa Wystarczyło wlać tylko raz By uśmiech na gębie mu zgasł Teściowa wygląd ma Wałujewa!
Ania_Ostrowska Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Wuefu chłopaków w Trzebuczy, Stach, ex kulturysta dziś, uczy. Choć stary wciąż jary po lekcjach panienki też uczy.
gżegżółka Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Stach-kulturysta (Jeżewo Nowe) Sterydy żre jak draże miętowe Mięśnie ma fest! Silny tak jest Że raz-dwa łamie szyfry wojskowe!
Ania_Ostrowska Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Raz kulturystę z Kamionka sprała po pysku małżonka. Kwili chłopina - nie moja wina! Zakoksowałem u Bronka
gżegżółka Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Kulturysta koks nad Wieprzem Pompował w siebie w najlepsze Nie jadał buły Gdy spiął muskuły Wnet uszło z niego powietrze!
Ania_Ostrowska Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Kulturyście z miasta Piła, rozumu reszta wygniła. W sterydowy wir wessał się jak świr – krokodyla kup mi, miła!
gżegżółka Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Kulturysta (Pomorze) Wyciska tonę. Boże! Ale dlaczego Z chodnika psiego Gówna podnieść nie może?
Ania_Ostrowska Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Pasuję :) Dzięki za świetną zabawę - Ania
Joanna eM Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ale się uśmiałam ;D Szacuneczek dla Ani Ostrowskiej i Gżegżółki Będę zaglądać tu częściej ;)
Ania_Ostrowska Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 I o to chodzi - zapraszam do udziału :)
Da Silva Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Jeden atleta z Biecza Noc cudów pannie obiecał Nie było miło Cudów nie było Bo hantla go tylko podnieca.
gżegżółka Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Kazik - atleta z Korony Ciągnie pod górę trzy tony Różnego złomu Lecz w łóżku w domu Pierzyny nie ściągnie z żony!
Rekomendowane odpowiedzi