Cecherz Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 wiersz napisany przez Bazie09 dążę tam, dokąd zechcę wciąż zapominam wracam pamięcią do chwil tych przeżytych upajam się szczęściem skromnie dawkowanym przez życie trawię codzienność żyję najlepiej i najpełniej jak potrafię.
kasiaballou Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeżeli ma 9 lat, to ktoś karmi geniuszkę :) PLUS kasia
H.Lecter Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i... ? Nie znajduję powodu do napisania tego tekstu.
Magnetowit_R. Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 trawestacja "jestem jaka jestem" Łzów?;) nie biore. i co to znaczy przez Bazie09? nie twój?
cammomille Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 w przeciwieńtstwie do mnie ładnie-śmieszne wersy pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 a ja rozumiem, chociaż nie muszę tak rozumieć i się utożsamiać z autorem bo skąd mam wiedzieć jak trawi i co mu to daje ? to jego poetyckie wyrażenie ...Jego a nie tłumaczenie pozdrawiam ciepliście
Jimmy_Jordan Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Kamil, napisz coś sam, a nie przedkładasz tu monologi nastolatek. zdrówko i czekam na tekst, Jimmy Edycja: ps dalej pamiętam tamte wspólne wiersze, takie pisanie uczy ;)
Rekomendowane odpowiedzi