Waldemar Talar Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Pół kilograma za cztery grosze tylko świeżego bardzo proszę. Proszę pana ale czego zapytała uśmiechnięta Właśnie tego powiedział Kładąc na ladzie bilet do kina cztery grosze i kwiatka
Judyt Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 jakbym już gdzieś coś podobnego czytała J. (: serdecznie
Wiechu J. K. Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Tajemnicze Pół kilograma ...lekki wierszyk, który przybrał uśmiechem moje oblicze :) pozdrawiam Waldemarze Wiechu
teresa943 Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 sympatyczny, uśmiecham się Waldku :) serdecznie pozdrawiam- Krysia
cammomille Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 no ale o co tu chodzi i jaki sens :)
Waldemar Talar Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może ktoś ma równiej takie poczucie humoru jak ja . Za odwiedziny i uśmiech wielkie dzięki pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to bardzo się ciesze Wiesławie iż wiersz fantazja - rozbawił . Dzięki za odwiedziny i pozd. również pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Krysiu za ten słodki uśmiech . miłych snów życzę
Waldemar Talar Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sens tkwi w tym że ktoś chciał zabawnie kogoś poderwać . A czy mu się to udało - to już inna strona medalu . Dziękuje za wgląd i przeczytanie. pozd.
cammomille Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 aha tak sobie tylko poderwać, i co ? w głowie się chyba kręci mi , dlatego głupio pytam:) to tylko ma być śmieszne sobie a te cztery grosze i pół kilo, to jakaś Tajemica ?
Waldemar Talar Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście że tak - przecież chciał rozbawić ową tajemnicą która spowodowała że ktoś się zaśmiał - czyż nie... Choć widzę że uważasz że powinien po prostu wejść i zaprosić na randkę - ale to już by inny i mniej zabawny był wiersz.
cammomille Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 może tak, napwno , ja nie wiem... w ogóle znowu nie wiem albo już o co tu chodzi za to inni się śmieją i wszystko wiedzą :] pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chodzi o uśmiech - pozd.
cammomille Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 rozumiem, śmieszne i zabawne do uśmiechu... smutek czasem nie pozwala na rozwinięcie poczucia humoru ale posyłam za to bużkę z uśmiechami :))))) pozd.
Pan_Biały Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 to ma być randka.:)? no cóż też podobnie próbowałem a klops wyszedł. zabawne
Kamertonka Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 świeże jest najlepsze zmyślny zakup podoba mi się pozder
pannaK Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Uśmiechnęła się... a więc może okazać się, że to całkiem dobry sposób na początek znajomości. Cztery grosze i kwiatek + uśmiech. Niby niewiele, ale jak dodamy do tego troszkę chęci, to kto to wie? Bardzo sympatyczny, zagadkowy, umiesz zaciekawić. Pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to szkoda że ci nie wyszło - dzięki za przeczytanie i za - zabawność o którą mi chodziło . pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja również Sylwestrze cię pozd. i dziękuje za wgląd . Waldemar
Rekomendowane odpowiedzi