Katarzyna Leoniewska Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 zaczynamy rozbieranie od czerni by ciemność nie przeszkadzała w pochłanianiu lata panicznie uciekają nam ćmy w czerwień już się nie rozglądasz poszukując znaków na piasku nie znaczysz przypływów kamieniem fiolet nas ukołysze zanim zorientujemy się że to woda komponuje kolejną melodię obudzimy się równocześnie z bielą
Marcin Katulski Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś mi świta, że mowa o nocy. Opisanej od zachodu do wschodu słońca. Chyba, nie jestem pewien, czy dobrze zrozumiałem. Lecz nie rozumiem symboliki tych barw. Możesz się wytłumaczyć z tego, droga autorko? :)
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 O nocy na pewno, choć nie wyłącznie. A wytłumaczyć wytłumaczę zapewne - jednak w stosownym czasie ;)
Marcin Katulski Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żaden czas nie jest stosowny. Chwila jest stosowna. ;)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Ciekawe, napisane w sposób jaki lubię. Poczytam sobie na różne sposoby. Pozdrawiam Krzysiek
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zatem w stosownej chwili [czytaj: trochę poczekaj].
Marcin Katulski Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zatem w stosownej chwili [czytaj: trochę poczekaj]. Trochę showman z Ciebie.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Oj dajże spokój. Po prostu uważam za irracjonalne wykładanie wszystkiego "czarno na białym" (o ile się da) bezpośrednio po zamieszczeniu wiersza. ;) A nad barwami możesz sobie subiektywnie pogdybać...
Rekomendowane odpowiedzi