Gabriel Tear Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pora wreszcie Coś napisać Czarę gniewu Wylać całą W krwi popływać Flaki wyrwać Sensu szukać Walczyć z wiarą Po cholerę? …tak dla sportu? Czy dla siebie I potomnych Znaleźć temat I zaciemnić W subtelnościach Nie dosłownych Tak porostu Mam ochotę Słów koślawych Wylać parę I po wódkę Iść do szopu Gdyż trzeźwieję W życiu szarym
Anastazja Majewska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz czy próba rozbawienia ludzi? Miło się go czyta, chodź niewiele można się z niego nauczyć. Widać, iż nie jesteś zadowolony ze swego życia, pisz o tym - będzie ci lżej. Pozdrawiam.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja jednak widzę tutaj jakiś głębszy sens odnoszący się (w moim mniemaniu, być może się mylę) do zamieszczania wierszy na tej stronie... podobało mi się... nieśmiertelności życzy - nieśmiertelny
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 autor pewno się napocił przy pisaniu, a szkoda, bo bzdet wyszedł, nawet gdyby satyrą był
Gabriel Tear Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ jestem zadowolony z życia(czasami;) mniej z własnej tFurczośći no i z tfurczości innych. Taka samokrytyka. Pozdr
Gabriel Tear Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie napocił się. Autor używa dezodarantu;)A tak poważnie usiadł napisał i poszedł do szopu. Pozdr.
Gabriel Tear Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje sens przynajmniej w większej części odkryty. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi