Agata_Lebek Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Z moich połowów w bierzącym roku: Vox angeli : si seulement je pouvais lui manquer www.youtube.com/watch?v=YRGNEuUCIgE mam tego więcej, zapodać? Czekam na wasze "okazy" :))
Agata_Lebek Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Wydaje mi się, że to z filmu "Lekcja muzyki" - Les Choristes Caresse sur l'océan (au palais des Congres) www.youtube.com/watch?v=rEs1wtsw_IA
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Mały kawałek wiekszej całości. ;) www.youtube.com/watch?v=LFBijDU8PpE www.youtube.com/watch?v=xf43M1KJ_6Y&feature=related Pozdrawiam krzysiek
Patryk_Nikodem Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 no to jedno cudeńko ode mnie :) www.youtube.com/watch?v=Y1mf6Ica__A pzdr
Agata_Lebek Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest cholernie dobre jakby druga strona medalu. Nie wiem tylko co lepsze muzyka czy obrazki ;0 Dzięki "dołowcu" ;) Pozdrawiam ciepłonocnie
Agata_Lebek Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Patyk proszę bez wygłupów to poważny wątek :D a o tym, że God is an Astronaut to się zapomniało !!!??? Buźka :))
Patryk_Nikodem Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Patyk proszę bez wygłupów to poważny wątek :D a o tym, że God is an Astronaut to się zapomniało !!!??? Buźka :)) Przejedli mi się. Jadą na tych samych schematach, zero rozwoju. To pasuje do Iron Maiden. Pzdr
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 I bajka na dobranoc, www.youtube.com/watch?v=A8GyHvBogrI&feature=related Pozdrawiam Krzysiek
Agata_Lebek Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Patyk proszę bez wygłupów to poważny wątek :D a o tym, że God is an Astronaut to się zapomniało !!!??? Buźka :)) Przejedli mi się. Jadą na tych samych schematach, zero rozwoju. To pasuje do Iron Maiden. Pzdr W takim razie łowimy razem, żeby żaden się nie przejadł. Zawsze uważałam - lepszy niedosyt niż przesyt ;) Proszę tylko spojrzeć co Krzyś zapodał na dobranoc. Ja już zapomniałam o Katedrze, a tu taka miła niezapominajka. Czekam na przynętę może być mała byle tylko nadała się na żywca :))
Patryk_Nikodem Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przejedli mi się. Jadą na tych samych schematach, zero rozwoju. To pasuje do Iron Maiden. Pzdr W takim razie łowimy razem, żeby żaden się nie przejadł. Zawsze uważałam - lepszy niedosyt niż przesyt ;) Proszę tylko spojrzeć co Krzyś zapodał na dobranoc. Ja już zapomniałam o Katedrze, a tu taka miła niezapominajka. Czekam na przynętę może być mała byle tylko nadała się na żywca :)) www.youtube.com/watch?v=IOqMoS6yccw Jeżeli to poważny wątek... Ostatnio oglądam tego gościa i innych stand-upowych komików, którzy mają coś mądrego do powiedzenia.
Agata_Lebek Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W takim razie łowimy razem, żeby żaden się nie przejadł. Zawsze uważałam - lepszy niedosyt niż przesyt ;) Proszę tylko spojrzeć co Krzyś zapodał na dobranoc. Ja już zapomniałam o Katedrze, a tu taka miła niezapominajka. Czekam na przynętę może być mała byle tylko nadała się na żywca :)) www.youtube.com/watch?v=IOqMoS6yccw Jeżeli to poważny wątek... Ostatnio oglądam tego gościa i innych stand-upowych komików, którzy mają coś mądrego do powiedzenia. Jeśli chodzi o pozytywne zakręcenie wolę bardziej "naturalny" humor w stylu pies biegnący we śnie : www.youtube.com/watch?v=kMZu7lpJr6M albo "dykty ciężkie" : www.youtube.com/watch?v=93wb_JXL3Wk itd., itp.
Agata_Lebek Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 A jeśli chodzi o muzę ostatnio "nabyłam" ochoczo - amelia soundtrack polecony przez Maćka Talika i właśnie ma kolejne "przesłuchanie". Momentami czuję się jak w kafejce na Płd Francji ;)
Patryk_Nikodem Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. www.youtube.com/watch?v=IOqMoS6yccw Jeżeli to poważny wątek... Ostatnio oglądam tego gościa i innych stand-upowych komików, którzy mają coś mądrego do powiedzenia. Jeśli chodzi o pozytywne zakręcenie wolę bardziej "naturalny" humor w stylu pies biegnący we śnie : www.youtube.com/watch?v=kMZu7lpJr6M albo "dykty ciężkie" : www.youtube.com/watch?v=93wb_JXL3Wk itd., itp. Klasyka, więc musisz się jeszcze trochę postarać :p Ode mnie to: www.youtube.com/watch?v=ogL3-pChBJk
Agata_Lebek Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli chodzi o pozytywne zakręcenie wolę bardziej "naturalny" humor w stylu pies biegnący we śnie : www.youtube.com/watch?v=kMZu7lpJr6M albo "dykty ciężkie" : www.youtube.com/watch?v=93wb_JXL3Wk itd., itp. Klasyka, więc musisz się jeszcze trochę postarać :p Ode mnie to: www.youtube.com/watch?v=ogL3-pChBJk Patyk nie pij już ;D
Patryk_Nikodem Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Klasyka, więc musisz się jeszcze trochę postarać :p Ode mnie to: www.youtube.com/watch?v=ogL3-pChBJk Patyk nie pij już ;D :|
Agata_Lebek Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Patyk nie pij już ;D :| mam dla Ciebie polityczny : www.youtube.com/watch?v=cQJ7TiO5HR8
Patryk_Nikodem Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :| mam dla Ciebie polityczny : www.youtube.com/watch?v=cQJ7TiO5HR8 Pies zoofil. Masakra. Dobranoc.
Agata_Lebek Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam dla Ciebie polityczny : www.youtube.com/watch?v=cQJ7TiO5HR8 Pies zoofil. Masakra. Dobranoc. A co z muzą ? Passujesz? Może do jutra znajdziesz coś wartego zachodu... Dobranoc :))
Patryk_Nikodem Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pies zoofil. Masakra. Dobranoc. A co z muzą ? Passujesz? Może do jutra znajdziesz coś wartego zachodu... Dobranoc :)) No dobra, ale tylko dlatego że jutro nie mogę. Jutro mnie nie ma. www.youtube.com/watch?v=o976QDa6098
Agata_Lebek Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co z muzą ? Passujesz? Może do jutra znajdziesz coś wartego zachodu... Dobranoc :)) No dobra, ale tylko dlatego że jutro nie mogę. Jutro mnie nie ma. www.youtube.com/watch?v=o976QDa6098 Jak chcesz to potrafisz :) Serdeczne dzięki. Jest czego posłuchać, jest na co popatrzeć :)) Do "zobaczyska" :)
Rekomendowane odpowiedzi