maria nika Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 oddaliłam się bezwiednie zagubiona w korytarzach bez celu czy ten labirynt wyznacza kurs jakie światło zabłyśnie czy ziarnko piasku przewróci brnę i brnę dalej bez słowa odniesienia Panie,skoryguj ten bieg choćby i ciężarem kamienia choćby i szeptem póki jeszcze słyszę zgrzyt w trybach codzienności
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 "Panie,skoryguj ten bieg szeptem póki jeszcze słyszę zgrzyt w trybach codzienności" Przepraszam, ale tak mi sie poczytało. Pozdrawiam krzysiek
teresa943 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorki, tak misie lepiej czyta:oddaliłam się bezwiednie zagubiona w korytarzach bez celu czy ten labirynt wyznacza kurs jakie światło zabłyśnie czy ziarnko piasku przewróci brnę i brnę dalej bez słowa odniesienia Panie skoryguj ten bieg choćby ciężarem kamienia choćby i szeptem póki jeszcze słyszę zgrzyt w trybach codzienności podoba misie przesłanie...nawet bardzo :)))))
maria nika Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki serdeczne Judyt za wgląd i za ujmujące...pozdrawiam
maria nika Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie,Krzysztofie...nie ma co przepraszać...fajnie,że się tak poczytało... ważne,że coś dla siebie... Pozdrawiam
maria nika Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ja się podpiszę pod wersją *) czytelniejsza Dzięki za czytanie...pozdrawiam serdecznie
maria nika Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorki, tak misie lepiej czyta:oddaliłam się bezwiednie zagubiona w korytarzach bez celu czy ten labirynt wyznacza kurs jakie światło zabłyśnie czy ziarnko piasku przewróci brnę i brnę dalej bez słowa odniesienia Panie skoryguj ten bieg choćby ciężarem kamienia choćby i szeptem póki jeszcze słyszę zgrzyt w trybach codzienności podoba misie przesłanie...nawet bardzo :))))) Dzięki Krysiu za wnikliwe czytanie ...i za podoba się... Cieszę się bardzo...a Twoje sugestie?Pomyślę .... Pozdrawiam
bruno seping Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 no porównując, to wersja krysi jest bardziej przejrzysta. ale to tylko szczegół, bo ogólnie jest ok. pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi