BEa.tUS Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Mucha -los uskrzydlony * ze zbiorku czarnych myśli utopionych w worku ;)
bazyl_prost Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 wole eleganckie, bardziej pojazdy latające, koniki polne z duszą, żuczki hinduskie bez licencji na zabijanie, mucha to taki maluch 126p
BEa.tUS Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 żuk - messerschmit'em komar - spifire'em a los naburmuszony słucha że zwykła z niego mucha ;(
Magda_Tara Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 :D a ja wolę króliczki, znaczy królika z kapelusza :D
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Wasze słowa można zmiksować, i w jedno. Ciekawe. Będę czytał. Miłego... Oklaski...
BEa.tUS Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przeczytałam opowiadanie :) mam dla Ciebie kołysankę, ale nie wiem, czy mogę zadedykować ??
BEa.tUS Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, ja za mix nie odpowiadam ;) sam jesteś didżejem :)) wpadnę poczytać ...
Magda_Tara Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przeczytałam opowiadanie :) mam dla Ciebie kołysankę, ale nie wiem, czy mogę zadedykować ?? dawaj, łomatko!!!!! znaczy:ależ oczywiście, będę zaszczycona ! :*
Rekomendowane odpowiedzi