aluna Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 wzięło mnie na spory wiśniowych pestek granie całuski umurusanych ust zdjęcia nierozmazane jak owoce w całości jedzone cała radość w wypluwaniu
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 myślę, że to dobry szkic do napisania wierszyska. Sugerowałbym mniej aluzyjności i więcej składowych tekstu. Jakiś motyw stały wpleść, sama metafora gotowa. zdrówko, Jimmy
aluna Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Dzięki Jimmy za ...szkic! Myślę że nie tak do końca odczytałeś przekaz ,ale to nic...wyświetlę! Pozdrawiam!
a.adamek elikowski Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja jakoś nie umiem pestek wypluwać, jak dziecko je połykam :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 napisałem szkic z tej przyczyny, że wiersz jest troszkę zaniedbanym, albo raczej niedopieszczonym wytworem. Raziło mnie np. całość i cała tak blisko siebie i w ogóle, ale myślę, że to ma potencjał.
Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 zdarzało się z pestkami wypluwać... złość całuśnie Aniu
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 w całości jedzone usta całowane kolorem zwiedzione smaki rozpoznawane
bazyl_prost Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 pan Dębogórski nie wypluł pestki
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Można się zadławić. Miłego..
aluna Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja jakoś nie umiem pestek wypluwać, jak dziecko je połykam :) A teraz to co połykasz? Pozdrawiam!
aluna Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mirku chodzi o jedzenie wiśni przez dzieci ,buzie umurusane ,a płacz że ktoś wypluł tam gnie nie trzeba....śmiechu beczka! Serdeczności! Ania
aluna Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło Grażynko że czytałaś...i rozczytałaś! BUZIAKI! Ania
aluna Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I mi się tak zdarza :))
teresa943 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 pod otoczką dziecinnych całusków dławi "pestka', którą niełatwo wypluć z różnych powodów...jak to ja hehe...zawsze szukam drugiego dna... może tym razem kulą "kole płota"? cieplutko i wiśniowo :-)
aluna Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To Ty właśnie Droga Krysiu roczytasz mnie do ,,,drugiego dna ,ciekawam jak to robisz....wiem wiem jesteś wspaniałą poetką!!! No to pozdrawiam owocowo i miodkowo(akacjowym)! Ania
wanesa_ciska Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 to tak jak powrót w krainę dziecinstwa ,ta radosć chwili pluło sie pluło .Kto dalej np. pozdrawiam
aluna Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło że poruszyło coś z dzieciństwa Droga waneso! Cieplutko!
Judyt Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 hmm..owocowa pora lata upalnego samo zdrowie -owoc, poza wierszem: sympatycznie J.(:płoniaście
aluna Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Dziękuję Judytko za czytanie! A ja z uporem :" Ogród pełen Boga" Serdeczności! Ania
Judyt Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o no to z pewnością udana lektura (: wzajemnie J.
Rekomendowane odpowiedzi