Ziółkowski Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Słowo jak magnes Jak dym marihuany Przyciąga Zniewala Dla jego brzmienia Splatasz uda namiętności Rozchylasz płatki rozkoszy A kiedy zabrzmi ostatnia litera Spełnienie okazuje się puste I tylko gdzieś na horyzoncie złudzeń Zapomniany hymn do Miłości
Fly Elika Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 dla mnie to marihuana i uda są niezrozumiałe ale ja surowo patrze na wszystko, i jestem romantyczką
Dominika Iks Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 /dla mnie Marycha jest ok- najbardziej wymowna...ale wtedy poszłabym innym wątkiem staraj się unikać oklepanych metafor: płatki rozkoszy. :)Przesłanie jest, tylko potnij i napisz po swojemu- swoje słowa,nie innych poetów używaj! Każdy te błędy popełnia na początku swojej drogi:) Widzę pewną sprzeczność- słowo jak magnes- przyciąga, jak dym- ulatuje. Ale to tylko moje odczucia. Jam nie Poetka.
Fly Elika Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 to może byc tak wyznaczyć romatyczną linię w domu, taka moja podłoga floor ja poza tą moją już nie mogę a tylko tak sobie mieszkam
Rekomendowane odpowiedzi