Jan Keks Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Pierwszy kąt – prosty biały Wewnętrzny wklęsły introwertyk Altruista pobielony Schronieniem czasem bywa Mojego cienia Gdy nieszczęścia Melancholia Lub schizofrenia Drugi kąt – prosty biały Zewnętrzny wypukły ekstrawertyczny Już mniej doskonały Egoista poobijany Łączy ze sobą dwie białe ściany Czai się na moją głowę Gdy wracam pijany
Jimmy_Jordan Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 koncepcja ok, wykonanie zamysłów: nie nie nie nie zdrówko, Jimmy ps wykorzystaj ten oryginalny motyw, robiąc z nim oryginalny tekst
Nessa Isilra Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 taki psychologiczny. Zamysł fajny bardzo ; ) dygam
Jan Keks Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 dzięki że ktoś znalazł chwile, tym bardziej dzięki za komentarze
Goliard Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 jak na mnie to zbyt dużo jakiś takich dziwnych - mądrych? - słów. bardzo przeszkadza w odbiorze. proponuję bardziej po polsku. pozdr.
Konrad Czas Wiejski Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Nie wiem czy drugi kąt mniej doskonały ale z pewnością dużo lepiej opisany i to się rzuca w oczy. Dla mnie dosłowność nie musi być grzechem gdy nie wpada w banał, a w tym wypadku może nie wpada, ale z pewnością się ociera. "dziwnych - mądrych" słów tu nie widzę...
Goliard Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 introwertyk, Altruista, Melancholia, schizofrenia, ekstrawertyczny, Egoista :) pozdr.
f.isia Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety nie nadążam za tą geometrią, a szkoda bo lubię (i geometrię i nadążanie ;) kąty raczej odstają niż przystają i trudno rozpoznać co ma brzuch wklęsły a co wypukły podejrzewam, że te kąty mają służyć do klęczenia na grochu i tu nasuwa się pytanie - kto ma klęczeć? czytelnik, czy Autor? ;)
Rekomendowane odpowiedzi