Maciej_Satkiewicz Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 wszystko we mnie to zwiewny materiał w którym świat się wydaje proporzec pamięci na zachód wiem że jest ciało niezdarny wehikuł chodź za mną powróćmy
Fly Elika Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 bardzo dobry wiersz, bardzo z przesłaniem na zamysł wstecz i nieoczekiwania drugiego zachodu, ale i też pamiętania, mnie się aż tyle nasuwa możliwości czy autor to przewidział :) serdeczności
maria nika Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 wiem że jest ciało niezdarny wehikuł Do mnie przemawia...i niezdarne ciało i to coś więcej,to zwiewne i to co się wydaje... A więc chodźmy,by jednak powrócić... Pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 plus dla Ciebie za powrót marioniko
kasiaballou Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. daruję sobie skrzydlaty i mięTki obraz peela, jaki mi się nasuwa - brrrr... jeśli to "chodź" ma być na zachętę, to pewnie ucieknie :D! "niezdarny wehikuł" zastąpiłabym perpetuum mobile, może co pomoże, a wehikuł ukryła na czas powrotu w ostatnim wersie - hihihi powodzenia ;)
Fly Elika Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. daruję sobie skrzydlaty i mięTki obraz peela, jaki mi się nasuwa - brrrr... jeśli to "chodź" ma być na zachętę, to pewnie ucieknie :D! "niezdarny wehikuł" zastąpiłabym perpetuum mobile, może co pomoże, a wehikuł ukryła na czas powrotu w ostatnim wersie - hihihi powodzenia ;) ślicznie.. to powracajcie i już!! mam.. to ehh
kasiaballou Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. daruję sobie skrzydlaty i mięTki obraz peela, jaki mi się nasuwa - brrrr... jeśli to "chodź" ma być na zachętę, to pewnie ucieknie :D! "niezdarny wehikuł" zastąpiłabym perpetuum mobile, może co pomoże, a wehikuł ukryła na czas powrotu w ostatnim wersie - hihihi powodzenia ;) ślicznie.. to powracajcie i już!! mam.. to ehh co śliczne? powracajcie? jakie ech? Pani kochana, bajki się pani i czarownice pomyliły. proszę mnie nie cytować, bo już po raz drugi narobiła mi Pani na ramię :P :D!
Rekomendowane odpowiedzi