Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Gdy leżę pod tobą  to nie doceniam, lecz punkt siedzenia  tak wiele zmienia.   Noc długa przede mną  i pracowita, wtedy cię szukam, a ty mi znikasz.   Błądzę myślami  jak razem nam dobrze, bo o czym tu myśleć  jak nie o kołdrze.   Tulisz mnie do snu jak niegdyś mama, okryj mnie znowu  moja kochana.   Nie każ mi czekać  do siódmej rano. Chcę tu i teraz  być już wyspaną!   Miękka bawełno w ważki i kwiaty, sprawiasz, że czuję  się tak bogato!    
    • @Dekaos Dondi Hahaha! Super ten wiersz

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Bardzo mi się podoba, pozdrawiam serdecznie! 
    • @aniat. Jaki cudowny, lekki i pachnący wiersz! Po prostu ślicznie! Pozdrawiam serdecznie!
    • @Migrena Ciarki mnie przeszły. Wiersz tak idealnie odzwierciedla to co widzę w tym momencie. Przed chwilą będąc na nocnej zmianie napisałam wiersz. Trochę bardziej delikatny... I nagle znajduję Twój wiersz. Jest bardzo mocny i tak bardzo prawdziwy. Pozdrawiam serdecznie!
    • @Migrena ciekawi mnie czy czegoś słuchałeś pisząc wiersz czy była cisza. Dla mnie to obraz XX wiecznej fabryki. Nie wiem dlaczego widziałem obraz fabryki z czasów Art Deco; marmur, stal nierdzewna, szkło, a w otoczeniu zniewoleni ludzie miarowo coś tłuką na taśmie. Jak w starych niemych filmach. I płyną twoje słowa nieubłaganie przedzierają się przez ciszę by wraz z ostatnią kropką ucichnąć na zawsze - jest moc!
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...