Jan Neck Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 jeszcze nie kończy nie cichnie do reszty i nie spada z niebios ostatni bogów jęk więc narkotycznie wdycham białe ścieżki więc narkotycznie palę drogi skręt nieważne czy zdążę za każdą chwilą ona jak wicher wciąż ku mnie gna byleby latem lat mi przybyło potem – już może zakończyć się świat
zak stanisława Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo śpiewnie, przypomina mi Lechonia a ciekawe co to za skręt? czyżby życie? cmoook
Jan Neck Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W mordę jeża, czuję się zaszczycony. Dziękuję za czytanie.
zak stanisława Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W mordę jeża, czuję się zaszczycony. Dziękuję za czytanie. ????? A SKRĘT??? NIE RZEKŁEŚ NIC:(
Jan Neck Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W mordę jeża, czuję się zaszczycony. Dziękuję za czytanie. ????? A SKRĘT??? NIE RZEKŁEŚ NIC:( Ojj co ja tam będę mówił, sama dobrze wiesz Stasiu. Zdrówki.
Stanisław Kamykowski Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 nie tylko śpiewnie, ale też dopracowane, aż chce się dyskutować z takimi wersami i pozwól, że to zrobię odwołując się do pewnego wersu autorstwa mniej lub bardziej poważanego lecz raczej znajomego pana "innego końca swiata nie będzie", tak mi się wyrwało z kontekstu pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Technicznie doskonały. Co do reszty nie wypowiadam się.
Anna_Para Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Podoba mi się warsztat, temat i styl Panie Neck! Gratuluję. Zazdroszczę ścieżek i dróg. Mam nadzieję, ze są białe od słonecznego dnia, nie od czego innego! Pozdrawiam:)
Nata_Kruk Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Naprawdę narkotycznie, podoba mi się, po prostu. Pozdrawiam... :)
Jan Neck Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Ilość tych pozytywów wręcz mnie przygniotła, dziękuję wszystkim, jestem zachwycony tym, że się spodobało i pozdrawiam. Do poczytania :)
Kamertonka Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 wpadłam na porannego maszka bo widzę że gospodarz ma dobry towar i jak go nie zmieni to uzależnienie od czytania sobie zafunduję bankowo serdecznota pozdrowienna bywojcies kumie
Luthien_Alcarin Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 całkiem niezly styl, zamiast zakończyć dalabym skończyc, lub zrezygnowałabym z "juz", acz to kosmetyka i takie widzi-mi-się:) Pozdrawiam Agata
Rekomendowane odpowiedzi