Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Andreasie pięknie piszesz:)
    • @violetta Wieszcz trochę inaczej pisał:   Tworzenie "Pana Tadeusza"   wśród dzięcieliny wieszcz w San Marino tworzył z fantazją po maraskino gdy się stoczył pod komórkę spytał widząc chłopską córkę czy pałasz żądzą podkomorzyno     „Aby język giętki” raz Słowackiego koło Prudnika tak zachwyciła śliczna Monika że jej nie dał dojść do słowa prócz jednego „Casanova” lecz stwierdził u niej giętkość języka Pozdrowionka.  
    • Biorę, igła piguła ałć, 7 lat nieszczęścia.   Sen czy jawa, Bóg czy mara, F.20 to nie lekka sprawa.   Gęba na kłódkę, nie mów głośno o objawach, z czym musisz co dzień się parać.   Nastrój stabilny, afekt w normie. Symptomów nie ma, jest tylko pusto w głowie. Impuls, że coś się tam kotłuje, tylko jak myśl złapać i wyrazić o czasie, jak olanzapina spowalnia ich przepływ, zatem;     tempo ślimaka dobrze mi znane Nie zawsze słusznie odbierane. Płytkie emocje wyrażam tylko. Negatywne przeżywam bardziej. To, co słyszę na zewnątrz odnoszę do siebie; bardzo ksobnie.   Nieraz mam poczucie winy, że jakąś część mnie ma ta choroba i zamiast zająć się innymi, pochylam się nad swoim złym samopoczuciem.     Lek nowej generacji działa nieidealnie, ale nie zamienię go na żaden inny. Na własnej skórze przerobioną mam "odstawkę" i było lepsze "flow" lecz to, co złe spotęgowane było też.     Pozdrawiam :D          
    • @Nata_Kruk fajny wiersz, ja to lubię taką pogodę:) jeszcze będziemy narzekać na upał, napawam się tą porą, gdzie powolutku wybudzają się listki, pąki.
    • @andreas piszesz jak wieszcz :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...