Kinga Marecka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podaruję Ci swe myśli Co się kłębią w mojej głowie Wszystkie Tobie podaruję Nie zostawię żadnej sobie Sny Ci swoje podaruję Te bajeczne, najpiękniejsze Snów ogrody Ci otworzę Dywan z kwiatów u stóp złożę Podaruję Ci swe serce Niech dla Ciebie tylko bije W płatki róży je otulę W oczy Twoje spojrzę czule Słowa Tobie podaruję Które dźwięczą jak muzyka Refleksyjna i kojąca Jakby świerszcz grał na stu smykach Podaruję Ci swą miłość Niech na skrzydłach w niebo wzleci Z Aniołami niech zatańczy Szczęścia taniec opętańczy lecz... Życia Ci nie podaruję Nie... tego nie zrobię Bo muszę istnieć aby to wszystko Móc podarować Tobie.
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podaruję Ci swą miłość Niech na skrzydłach w niebo wzleci Z Aniołami niech zatańczy Szczęścia taniec opętańczy lecz... Życia Ci nie podaruję Nie... tego nie zrobię Bo muszę istnieć aby to wszystko Móc podarować Tobie. podoba mi się końcówka...początek trochę przegadany..można było to lepiej poskładać...podaruje,podaruje troszeczke za dużo tego...pozdrawiam
lunatyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Takie cóś to trzeba w odpowiedniej scenerii odczytać pięknie wykaligrafowane swojemu kochanemu albo nagrać na cd, niech sobie puszcza i się ekstazuje. W żadnym wypadku tej "serenady" nie należy pokazywać osobom postronnym, ktre w wierszu nie mają nic do szukania. l.
Regina Koch Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jest sztuką napisanie wiersza rymowanego.Choć on dzisiaj nie w modzie ale słowa,które piszesz są piękne,zawierają ogrom uczuć.Jestem zdania,że czasami i rymy upiększają wiersz, wcale nie musi być gorszy od innego pisania.Myślę,że mogłabyś popracować nad ostatnią zwrotką trochę rymy mi nie grają z całością.Może się mylę.Ale ogólnie podoba mi się Twój wiersz,jescze masz przed sobą tyle "ogrodów poezji" Pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 *jak wszystkie - to wiadomo, że żadnej sobie nie zostawie *i tak dalej *po szkolnemu: 1 pozdrawiam [sub]Tekst był edytowany przez Ona Kot dnia 02-08-2004 18:24.[/sub]
Natan Lemens Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ladny lekki wiersz niezachwiany w zadnym miejscu i zgrabnie wplecione 'podaruje' w kazdej strofie, przegadanie dodaje uroku, na tym ten wiersz sie opiera, pozdrawiam,
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ŻYCZENIE Teraz chciałabym abyś spadł Burzą deszczu na mnie Nie pragnę już nieba szkarłatu I nie chcę śpiewu ptaków Pragnę skoczyć i odbić się od chmury Chcę upaść I jeszcze raz wzbić się do góry Chcę tak skakać ze złości Z braku miłości I z własnej bezsilności To tak a propos... Catalina, co już siły ni ma...
Kinga Marecka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo dziękuję wszystkim za komentarze.Wiem,że przede mną jeszcze długa droga zanim Wam "podaruję " wielce urokliwy wierszyk :) Pozdrawiam wszystkich :))
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kingo!! Podaruj i to szybko. Dużo lepsze, bo takie nieee... Ja poczekam. Cmok, Cat
Rekomendowane odpowiedzi