Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 jak suwaki otwierają kolejne warstwy nieba zimniejsze nietykalne złoża powietrza od prędkości myśli pękają wątki zebrane w krzyczącą wiadomość z czarnych skrzynek wycieka życie
teresa943 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 odbieram wieloznacznie ten wiersz Krzysztofie... może to być autentyczne nawiązanie do katastrofy lotniczej, ale równie dobrze można się dopatrzeć nawiązania do ludzkich przeżyć, do katastrofy np. rozpadłego związku, może nainterpretowałam, ale heheh...ja tak mam, więc...spójrz litościwie ;) serdecznie pozdrawiam :) Krystyna
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Nie rozumiem tych czarnych. Obraz dynamiczny, dla mnie nieco nie zrozumiały Ale cóż ja... Na tak. Miłego...
Krzysztof_Kurc Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To chyba dobrze ? Pozdrawiam serdecznie. Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podobają mi się Twoje nadinterpretacje. Cała zabawa polega na tym właśnie. Dosłowność panuje przez całe dni. Niedopowiedzenia tylko chwilami. Pozdrawiam północnie Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sam czasami siebie nie rozumiem. ;) Czarne skrzynki, zapis katastrofy, upadku, ostatnie słowo. Czysto technicznie - rejestratory parametrów lotu, głosów. Dzięki za "na tak" Pozdrawiam krzysiek
ula Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To chyba dobrze ? Pozdrawiam serdecznie. Krzysiek oczywiście
Rekomendowane odpowiedzi