Gość Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Miodowa dróżka otwiera smak granic przedartej wiatrem wstęgi pod ugorem leży ból wypisany profesjonalnie jakby ręką mistrza chłód stoi obok pot z czoła ścieka odurzona lgnę do nieznanych mi zmysłów wnikliwie tłamszona ostatkiem sił zabezpieczam honor
teresa943 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 wiersz wieloznaczny i bardzo kobiecy podoba mi się ciepło pozdrawiam Justyno :)
teresa943 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest wieloznaczny ale ja tylko wiem ile jest w nim mojego bólu i chociaż łagodnie to ujęłam jest w nim wspomnienie o którym nie da się zapomnieć chociaż bym chciała nie chodzi tu o miłość to jest jej przeciwieństwem ... Dziękuje za chwilę uwagi:) pozdrawiam serdecznie rozumiem Justyno, już jakiś czas temu zauwazyłam, że Twoja poezja jest bardzo osobista i dlatego mnie przyciąga cieplutko :):)
Sfinks13 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 ciekawa wieloznaczność, przyjemnie się czyta i ciekawy przekaz serdecznie 13
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje:) pozdrawiam
Puszka Balbinki Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 lubie Twoje wiersze. Sa jak gdyby niewymyślone :-) Zycze samych dobroci...
Izabela Bartnicka Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Delikatnie ujęte niedelikatne przeżycia...
Rekomendowane odpowiedzi