Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Poczucie epilogu.

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Jestem pod wrażeniem :) Dziękuję, Kasiu, za szczegółową analizę, za poświęcony czas, za chęci, starania. Bardzo ciekawa interpretacja. Cieszy mnie empatia, endorfiny, teoria i subiektywizm. Cieszy mnie dostrzeżony przez Ciebie dekadentyzm. Kłaniam się do ziemi zamiatając kapeluszem podłogi i szeleszcząc czarnym płaszczem. Gorąco pozdrawiam :)

Merci bien, Beato, za wizytę, tego wyrafinowanego plusa i uśmiech :) Pozdrawiam.

:)
a mogę poprosić pierwotną wersję przed korektą?
ciekawa jestem pełni i zabiegów dokonanych na niej
tak z czysto technicznego punktu widzenia, jeśli w ogóle można zajrzeć za kulisy ;)
???
Można prosić ;) Tutaj stosunkowo pierwotna: www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=94119#dol
Pozdrawiam :)

:)
a mogę poprosić pierwotną wersję przed korektą?
ciekawa jestem pełni i zabiegów dokonanych na niej
tak z czysto technicznego punktu widzenia, jeśli w ogóle można zajrzeć za kulisy ;)
???
Można prosić ;) Tutaj stosunkowo pierwotna: www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=94119#dol
Pozdrawiam :)

o! :))
pierwszy wers lepszy byl w oryginale i jaskrawego boga zamieileś na jałowego, istotna zmiana, wolę jałowego.
przy okazji: coś rozpadło się w wierszu - brak entera.

Dzięki i Pozdrawiam
/b

ach, i miałam spytać, dlaczego wyrafinowanego tego plusa niby, że co?
mam nadzieję, że chodzi o wyrafinowany gust a nie charakter..
/miłego

Tam była tylko stosunkowo pierwotna. W pierwotnej natomiast enter miał swoje miejsce. A plusa odebrałem jako wyrafinowanego, iż z tego względu, że ponieważ wybrałaś fragment przegadany (ponoć) ;] Czasami wystarczy uśmiech pod tekstem i jest dobrze. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam :)

ależ nie, mówiłam, tylko, że "po wódce" jest niepotrzebne, bo zataczające się pejzarze sugerują jednoznacznie na stan wstawienia.. abstrahując oczywiście od innych powodów stanów odmiennej świdomości.

całość podobala mi się i w formie i w treści.
a zaznaczony fragment - po prostu mój :))
ech, mam coś ze swojego ulubionego prezydenta, wciąż muszę się tłumaczyć ze swoich własnych słów ;)

/b