Sfinks13 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 co chcecie od mojej weny rzucacie ją w ciasne ramy pajęczyna spowiła mózgi która horyzont ogranicza do chwały szukacie drogi lecz ona jest niewidoczna poezja nie jest kamieniem jak także rzeźbą bez duszy dajcie więc żyć młodości pokoleniu które dojrzewa jego myśli zapiszą peany stereotypy zostaną z wami w zbożu zobaczyłem morze z powiewem wiatru falowało
teresa943 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 nie rozbieram na czynniki pierwsze...powiem prosto...podoba się, a zakończenie jest esencjąw zbożu zobaczyłem morze z powiewem wiatru falowało i to jest to...Ty widzisz morze, ktoś inny patrząc na to samo widzi tylko to, co przestawia obraz, a jeszcze inny zobaczy zupełnie coś odmiennego...taka jest poezja... serdecznie i ciepło Krysia
Stansisław Kłapouchy Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Koncept stojący za wierszem słuszny szczytny etc. forma [quote] pajęczyna mózgi spowiła która ogranicza myślenie no takie coś jest nie do przyjęcia niestety.
Fly Elika Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Sfinksie, a ja myślałam, że ty dostrzegasz tylko kamienie w zbożu,... a to celne uwagi w tym wierszu oprócz pajęczyny po zdrowienia
Sfinks13 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu dziękuję za miły komentarz i odwiedziny serdecznie i cieplutko 13
Sfinks13 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no takie coś jest nie do przyjęcia niestety. Stanisławie dzięki za odwiedziny i komentarz oraz cenną uwagę gramatyczną serdecznie 13
aluna Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Łojena samo sedno na dziś 13-tko,no i te peany?! Troska o ...,czy troska za...? Uściski!
Sfinks13 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alunko witaj to nie traska , a fakt dziękuję za odwiedziny i koment serdecznie 13
Rekomendowane odpowiedzi