Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 mam nadzieję że oczekują tylko na mnie spadnie kara za nagłe ochłodzenie uczuć ulewa rozmyje jasny obraz życia w pełni księżyc ma złośliwy wyraz bladej twarzy zarysy stygną po ciemnej stronie ulicy budzi się strach łopocząc skrzydłami ptaków przebudzenie przed wschodem ucieknę jak zwykle nim się roztopią na niebie
aluna Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Krzysztofie jak zwykle ...czarujesz! Ale wtrącę moje przemysły... ucieknę im jak zwykle roztopią rozpłyną się na niebie Ech tam takie ...! Serdecznie! Ania
teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 super zabieg przerzutniowy...bardzo mi się podoba serdecznie pozdrawiam :)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czarowanie leży w mojej naturze, w kieszeniach noszę szklane kulki, kamyki z plaży, znalezione grosiki i wielki pęk kluczy do otwartych zamków na piasku – czasem piszę wiersze. Pozdrawiam kkk
Krzysztof_Kurc Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miało to inaczej wyglądać, ale w trakcie pisania...tak wyszło. ;) To zapewne wpływ dużej ilości przyswojonego jodu. Dziekuję i pozdrawiam kkk
Baba_Izba Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Spontaniczny, ładny wiersz. Mogłoby być bez "im" w przedostatnim. Pozdrawiam - baba
aluna Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czarowanie leży w mojej naturze, w kieszeniach noszę szklane kulki, kamyki z plaży, znalezione grosiki i wielki pęk kluczy do otwartych zamków na piasku – czasem piszę wiersze. Pozdrawiam kkk To właśnie czytam...oczarowana..! Pozdrawiam!
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cenię sobie Twoje zdanie na temat mojego klecenia. Wiec "im" wytnę czym predzej. Pozdrawiam i dziekuję KKK
Rekomendowane odpowiedzi