Malisz Ave Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Ten cały mój świat nie znaczy nic pojedyncze zabójstwa i śmierć masowa wszytko to sprawia ze nie chce się żyć mętnymi myślami przepełniona jest głowa w tym świecie na schizofrenie chorym tylko niektórzy myślą o pokoju władza i pieniądze są wyzwaniem sporym każdy z nas stoi na tym postoju stoisz w miejscu sadząc że się ruszasz myślisz "jestem kimś" pracując jak mrówka tak naprawdę sam siebie zmuszasz do życia to nie jest prawdziwa wymówka zastanów się czy wolisz być wilkiem w stadzie czy chytrym lisem w kurniku...
Malisz Ave Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Trzeba poprawić ale nie wiem jak. Help!
Sfinks13 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 ,,Ten cały (mój )świat nie znaczy nic" na sam początek to plagiat jest nieładny, a ten wers to z piosenki ,, Do kołyski" jeszcze nie śpiewał Richard, więc zacznij od zmiany wersu, lub weź go w cudzysłowie, gdyż takie rzeczy nie przechodzą serdecznie 13
Judyt Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 jest momentami ziemska prawda, ale faktycznie do gruntownej poprawy, J. serdecznie
Malisz Ave Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jak inaczej miałem to napisać?!
Rekomendowane odpowiedzi