Michał Gomułka Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 15 minut pismo o samolotach zdawkowe manuały wyrywkowe pi-bip w gabinecie witalizacji krzesło sprzed '89 okrągły stół monolog machinacji jak miło! a wczoraj też Cię widziałem ponownie spłoszona w rozbieganych spojrzeniach dobrze, że choć przez moment instrumentarium nas połączyło później może jutro w tym samym pomieszczeniu przeleci Focke-Wulf FW190 i więcej się wydarzy
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja bym to widział bardziej oszczędnie, zdrówko
Michał Gomułka Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Pewnie, możnaby i tak, ale wówczas to już nie byłby ten sam przekaz. Słowa "zdawkowe manuały", "witalizacji", "monolog machinacji", "w rozbieganych spojrzeniach", są użyte celowo i nie stanowią jedynie dekoracji. Dopełniają obraz, dają szerszy pogląd, ukazują "jakość" sytuacji.
H.Lecter Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Do zachowania tylko pierwsza i ostatnia zwrotka. Całe środkowe " małe dzianie się ", to niestrawna mieszanka gimnazjalnego szczebiotu i przyciężkawych, politycznych dygresji.
Michał Gomułka Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 środkowe jest określeniem "co i jak". Polityczny aspekt, oczywiście, jak w życiu. Wieloznaczeniowość. W żadnym razie do kasacji. Dzięki za dygresję i minusa.
Tali Maciej Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 nie podoba mi się pozdrawiam
Michał Gomułka Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Nie ma to jak czysty komentarz. Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi