Marcin Gałkowski Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 widziałem boga w telewizji on chodził tam gdzie nie mieszkam gdzie mieszkają gołębie byłaś kiedyś wiatrem? uciekaj dziewczynko uciekaj ja ci będę patrzył w plecy i śmiał się do krwi druga w nocy latarnie jak spalone świerszcze znowu śni mi się twój przestrzelony palec muzykę z deszczu wybieram i tak tu jest kurewsko pięknie wiesz że jutro przyjdą po mnie ci co strzelali na Tiananmen(3 VI 2009)
Magda_Tara Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 "widziałem boga w telewizji" w którym programie? też chcę :)) zabieram cały!! :)
Marcin Gałkowski Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na Kulturze. Mówili mu Miles;) dzięki=) pozdrawiam G.
Franka Zet Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Dobrze, że pamiętasz o Tiananmen. i wiersz dobry, czytałam go kilka razy.
Nessa Isilra Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 czuję bardzo. dobre jak dla mnie. już tyle, bez konstruktu. dygam
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 pretensjonalne zakończenie, jak na nastawionego na relacje ja-ty-ona-ono-on peela.
Marcin Gałkowski Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Franka Zet: cieszę się niezmiernie=) Nessa Isilra: pięknie dziękuję=) Jimmy Jordan: oj mistrzu. a czego się po mnie spodziewałeś?:D pozdrawiam G.
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 nie to, żebym spodziewał się złych czy głupich rzeczy, ale konsekwencji mogę? Po wieloznacznych i w swojej wieloznaczności pięknych pierwszych 3 strofach, może nawet 4, następuje drapiące odniesienie, które odsyła nas w zupełnie nieprzystającą poetykę, o ile w ogóle poetykę. powinieneś skończyć na linijce z k u r e w s k o. nawet jeśli takie puenty juz masz oblatane widziałem boga w telewizji on chodził tam gdzie nie mieszkam gdzie mieszkają gołębie byłaś kiedyś wiatrem? uciekaj dziewczynko uciekaj ja ci będę patrzył w plecy i śmiał się do krwi druga w nocy latarnie jak spalone świerszcze znowu śni mi się twój przestrzelony palec muzykę z deszczu wybieram i tak tu jest kurewsko pięknie
Marcin Gałkowski Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 nie wiem, IMO ostatnia strofka jest kontynuacją tego wszystkiego co napisałem powyżej. "jest pięknie". ale nie na długo, komuś się to nie podoba.
Rachel_Grass Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 masz piękną wyobraźnię, aż przerażającą. tylko jeszcze nie trafia w dziesiątkę, przynajmniej na mojej tarczy :D
Marcin Gałkowski Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 dzięki za wdepnięcie=) wyobraźnia + obserwacja;) a zbliża się chociaż;) pozdrawiam G.
Mr._Żubr Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Dobry, zwłaszcza pierwsza. Pozdrawiam.
Marcin Gałkowski Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Tali Maciej: no to gitara;) Mr.Żubr: miło=). dzięki=) pozdrawiam nocną porą znad Pomiarów Przemysłowych (sesjaaaa...) G.
kunoichi Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 intensywny okres twórczy ;) plazmowy bóg - wciaz mi sie to przypomina ;p
Marcin Gałkowski Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 bóg z plasma blasterem?:D miło, że wpadłaś;) ano jakoś tak się pisze dużo ostatnio=). kapela też do przodu idzie... tylko studia przeszkadzają;) pozdrawiam G. (J.;)
kunoichi Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 zawsze mozna zmienic kanal :D :*
Marcin Gałkowski Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 w sensie olać PWr?:D spoko, już niedługo do studia wchodzimy i być może wynosimy się z kraju za jakiś czas;) :* =)
Rekomendowane odpowiedzi