halcia Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Na zawsze razem na zawsze razem w sercu ja z Twoim Panie obrazem Ty tak mnie kochasz sama nie będę siłę do walki z losem zdobędę Będziesz mi wiatrem ja Twoją falą światłem co usta moje wciąż chwalą nawet gdy przyjdą smutki i żale będziemy razem ze sobą stale Będziesz mi świecą a ja płomieniem nie zgasnę w Tobie poprzez cierpienie Boś świat odkupił przez mękę swoją dlatego proszę badź mi ostoją Ty mnie jak dziecko kochasz szerze ja też Cię kocham i w Ciebie wierzę dlatego razem wędrujmy przez świat nie licząc minut godzin ani lat
zak stanisława Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fakt pozdrawiam halciu
halcia Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fakt pozdrawiam halciu Pozdrawiam was obie i serdecznosci przesylam.
Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 odwzajemniam(literówka czy coś tam)(:J.
teresa943 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 bardzo ładnie przekazałaś ufność i zawierzenie serdecznie pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi