strom Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Blask zachodzącego słońca od wody i w twarz. Spławik ani drgnie a on szczęśliwy tak. Puszcza z nurtem rzeki utrapienia , kłopoty. Dzisiaj ryby nie biorą lecz on nie myśli o tym. W duszy jego Vivaldi koncert teraz daje. Wtóruje mu ptactwo a on odpływa w nieznane. Prądem marzeń niesiony świadom że musi wrócić. Słońce zaszło lecz on nie będzie się smucić. Pustą siatkę spakuje pod obłokiem czerwonym. Dzisiaj ryby nie brały a on radosny,spełniony.
Stansisław Kłapouchy Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Jakby to było "O wędkarzu dziwkarzu" to by od razu nabrało rumieńców ;]
strom Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem że każdy chciałby jakoś zaistnieć,więc odpowiem grzecznie: nie wiem na czym jedziesz Stasiu ale przesadzasz ;-)
Poskromiciel_Piura Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Jak dla mnie zarąbiste. Przynajmniej ryby przeżyły :) pozdrawiam.
Grażyna_Kudła Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 właśnie taki radosny i spełniony wraca mój mąż z wędkowania (szkoda tylko że zazwyczaj z pustą siatką) ale grunt to relaks na łonie natury przyjemnie się czyta pozdrawiam
Sfinks13 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 ciekawa kompozycja i ma w sobie urok serdecznie 13
Rekomendowane odpowiedzi