Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Corleone 11 Tworzyłam już tutaj " wspólne" dzieła, jednakże w tym przypadku zmuszona jestem nie skorzystać z tej propozycji. Nie dlatego, że nie dałabym rady ( wyobraźni ci u mnie dostatek), ale dlatego, że masz bardzo specyficzny styl pisarski. Zupełnie odmienny od mojego, więc sam przyznasz te opowiadanie straciłoby swój urok

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Corleone 11 Oj, ta kobieca intuicja! Nie wiem czy wszystkie kobiety mają jednakową, ale moja jest niesamowita( aż za bardzo), choć oczywiście nie zawsze jej słucham. Miło się czytało. To już trzecie opowiadanie - takie zadośćuczynienie.

• marzenia wolność  pragnienia  nie ma na nie czasu    realizujemy wszczepione  obce myśli    serwowane slogany  powielamy bezmyślnie    gramy role wykreowane  przez media  zaprzedając siebie  swoje JA dając w niewolę    ręce klaszczą  a usta przytakują  a my  nas nie ma    6.2025 andrew  
    • @Corleone 11 Też uwielbiam goździki, najbardziej brodate. Piwonie również cudownie pachną!  Ach te kobiece dylematy, te dialogi wewnętrzne, te " co byłoby gdyby...". 
    • @Corleone 11 Zobaczymy...co będzie dalej:-) Bardzo fajnie, miło się czytało. Pozdrawiam serdecznie

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...