Sfinks13 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 do boju do walki wzorowa młodzieży na szańce kurhany w obronie pokoju szponami orła w sowieckie sztandary młot z sierpem kopcie bosymi stopami nareszcie do was uśmiechnął się los by pomścić płaczące dusze przodków które spoczęły w odległych krainach tam Boga nie było tyranię przeklinam za polskość tak podstępnie zgładzoną za wszystkie grzechy wszechświata wasza krew ostanie symbolem wiary zwłoki przytuli żałobna pieśń chwały
aluna Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale 13- stko zawojowałeś?! Sutnie się porobiło. Ale przyznaję że tak do końca nie pojmuje przekazu? Pozdrawiam!
teresa943 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 wygląda mi to na wieloznaczność...drugie dno odnoszące się do "teraz"? a może tylko mi się wydaje? nie wiem... serdecznie pozdrawiam :)
Sfinks13 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Alunko nie pojmujesz przekazu, więc jest mi smutno , ale cóż bywa. Jednak dziękuję za odwiedziny serdecznie i cieplutko 13
Sfinks13 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu chodzi o teraz za przeszłość heh jednak dziękuję za odwiedziny mój krytyku serdecznie i ciepło mam prośbę możesz spojrzeć na wiersz ,, Krwawy testament" i teraz go ocenić , tylko tak czy nie oki jedno słowo nie wnikająć w szczegóły 13
teresa943 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu chodzi o teraz za przeszłość heh jednak dziękuję za odwiedziny mój krytyku serdecznie i ciepło mam prośbę możesz spojrzeć na wiersz ,, Krwawy testament" i teraz go ocenić , tylko tak czy nie oki jedno słowo nie wnikająć w szczegóły 13 naturalnie zajrzałam i .... oooo! metamorfoza! jest OK i nie wnikam :) pozdrawiam :) dobranoc
Sfinks13 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 oj Ty mój krytyku wielkie dzięki za wgląd i powiedz jak Ciebie nie lubić:):)::):)PISARKO serdecznie i miłej nocki 13
Poskromiciel_Piura Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Taak! topór w dłoń i pociąć skurczybyków na kawałki!! lubię mieć na sobie odłamki ludzkiej czaszki- wtedy czuję że żyję...
teresa943 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma sprawy...to tylko rzut okiem :) a swoją drogą warto było, choćby za..."lubienie" :):) miłego dnia :-)
Sfinks13 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Poskromicielu jestem za tymi toporami dziękuję za odwiedziny i koment serdecznie 13
Sfinks13 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Krysiu rzut bystrego oka dla mnie wiele znaczy, tylko tak nie rzucaj tymi oczętami, bo mi jeszcze Homerem się staniesz i co wtedy, kto poprawi moje niedoskonałości:):):):) serdecznie 13
teresa943 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz talent do zaskakiwania, oj masz:) ...a tak "gadasz", jakbyś mnie znał...coraz bardziej mnie to zaciekawia i ... troszkę niepokoi :) serdecznie "Trzynastego" :)
Sfinks13 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Krysiu niepokoi, a to dlaczego? Wiesz, jak czytasz poezję i zastanawiasz się nad zawartymi w niej iskierkami, to możesz poznać duszę człowieka, a tym bardziej przez komentarze, co do niepokoju to zbyteczne zaprzątanie Twojego umysłu, gdyż niepokój powstaje na skutek jakiejś obawy, a ja nie jestem Twoim wrogiem, a wręcz przeciwnie. serdecznie i ciepło 13
teresa943 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "(...) możesz poznać duszę człowieka" i to jest to, co ja "wyznaję"...a co do "niepokoju". to oczywiście żartowałam...taką mam hehe...naturę :) wcale nie uważam Cię z wroga, a wręcz przeciwnie :) i jest OK! pozdrówki :-))
Rekomendowane odpowiedzi